MOVANI Keranio hoekbank

3.838

De Keranio hoekbank van MOVANI brengt aangename relaxmogelijkheden en subliem zitcomfort samen.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de MOVANI Keranio hoekbank: 2,5 zits met 1 elektrische relax en arm (ééndelig) met USB poort + 1-zits met ligeiland links en aanbouwhoek rechts uitgevoerd in leder (categorie 5).  De Kenario hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.838

Loading...

Beschrijving

MOVANI Keranio hoekbank

De Keranio hoekbank van MOVANI brengt aangename relaxmogelijkheden en subliem zitcomfort samen.

Deze gemakkelijke hoekbank heeft zeer royale zit- en rugkussen. Daarnaast biedt de opklapbare hoofdsteun u extra ondersteuning en hiermee in een ogenblik een ergonomische zit. Wilt u nog extra ontspanning tijdens het zitten? Klap dan de voetenklep onder de zitting van de bank open voor ultiem ontspanning.

Kenmerken

  • Keranio bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen: van fauteuil tot ruime hoekopstelling.
  • De hoekbank is leverbaar in diverse opstellingen.
  • De Keranio is uit te voeren in diverse stof- en leersoorten.
  • De zitdiepte van de bank is 57 cm.
  • De bank heeft een zithoogte van 47 cm.
  • De hoogte van de Keranio is 77-103 cm.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw MOVANI hoekbank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de MOVANI Keranio hoekbank: 2,5 zits met 1 elektrische relax en arm (ééndelig) met USB poort + 1-zits met ligeiland en aanbouwhoek uitgevoerd in leder (categorie 5).  De Kenario hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 77-103 cm
De 7 shops van Donjon

Movani

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Zitdiepte

57 cm.

Zithoogte

47 cm.