Now! by Hülsta dressoir Time

Now! by Hülsta dressoir Time

Dit is het resultaat als het inrichten vlekkeloos verloopt: twee schuifdeuren glijden van rechts en links voor de schuifladen. Tussen de vier grote kastvakken bieden namelijk nog vier ruime schuifladen echt veel plek.

Loading...

Beschrijving

Now! by Hülsta dressoir Time

Een Hülsta now! time bed dat in je kamer zweeft. Een Hülsta now! time eettafel die je ook kunt uittrekken. Een Hülsta now! time kast die eigenlijk half vitrine, half highboard is. Als je meubels op jouw persoonlijke ideeën kunnen inspelen en als jij bovendien waarde hecht aan een flinke portie nonchalance, dan ben je bij Hülsta now! time helemaal goed. Zes verschillende Hülsta now! time oppervlakken in hoogglans, lak en hout kunnen heel ongedwongen en helder gecombineerd worden. Het Hülsta now! time resultaat is vaak zo verrassend dat wij ons afvragen, waarom wij zelf niet op dit idee zijn gekomen.

Hülsta now! time betekent “op je plaats”, “klaar … af”: wonen, slapen, eten en werken – precies zo als jij wilt.

Verveling zal met dit Hülsta now! time aanbouwsysteem niet gauw ontstaan, want je kunt de elementen, naar believen, naast of op elkaar zetten en de uitvoeringen bepaal je zelf. Voor deze woning en alle andere die nog volgen. Alle onderdelen uit de voorbeeldcombinatie zijn uiteraard ook los te bestellen en ook is het mogelijk andere combinaties samen te stellen. Deze getoonde en te bestellen voorbeeldcombinatie betreft slechts één van de vele oplossingen. Voor een kosteloze 3D uitwerking van uw wensen kunt u met ons contact opnemen.
Hülsta now! Time dressoir wordt kosteloos bij u thuisbezorgd echter is de prijs exclusief montage! 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie