Loading...

Now! by Hülsta salontafel Time

Now! by Hülsta salontafel Time

Deze lage Hülsta now! Time salontafel is veel te mooi om er dingen onder te gooien.

Loading...

Beschrijving

Now! by Hülsta salontafel time

Een Hülsta now! time bed dat in je kamer zweeft. Een Hülsta now! time eettafel die je ook kunt uittrekken. Een Hülsta now! time kast die eigenlijk half vitrine, half highboard is. Als je meubels op jouw persoonlijke ideeën kunnen inspelen en als jij bovendien waarde hecht aan een flinke portie nonchalance, dan ben je bij Hülsta now! time helemaal goed. Zes verschillende Hülsta now! time oppervlakken in hoogglans, lak en hout kunnen heel ongedwongen en helder gecombineerd worden. Het Hülsta now! time resultaat is vaak zo verrassend dat wij ons afvragen, waarom wij zelf niet op dit idee zijn gekomen.

Hülsta now! time betekent “op je plaats”, “klaar … af”: wonen, slapen, eten en werken – precies zo als jij wilt.

Verveling zal met dit Hülsta now! time aanbouwsysteem niet gauw ontstaan, want je kunt de elementen, naar believen, naast of op elkaar zetten en de uitvoeringen bepaal je zelf. Voor deze woning en alle andere die nog volgen. Hülsta now! Time salontafel

Deze lage Hülsta now! Time salontafel is veel te mooi om er dingen onder te gooien. Om het overzichtelijk te houden, hebben wij hem twee gescheiden afdelingen gegeven. Optioneel vind je onder de plaat een of twee zwenkladen, die je tot 5 kg kunt belasten.
Hülsta now! Time salontafel wordt kosteloos bij u thuisbezorgd echter is de prijs exclusief montage! De elementen voor de salontafel zijn weergegeven in de (lijn)tekeningen en prijs is zonder decoratie, verlichting en andere accessoires.
Opties Salontafel Hülsta now! Time (teen meerprijs): – 1 of 2 zwenkbare laden – poolwit of zandkleurig glasblad.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid