Pode bijzettafel Bayan

De vermenging van organische en geometrische lijnen, de glazuurkleuren die met elkaar versmelten … ze zijn heerlijk herkenbaar bij bijzettafel Bayan.

Artikelnummer: Pode bijzettafel Bayan Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Pode bijzettafel Bayan

Deze moderne bijzetter is van top tot teen vervaardigd uit keramiek. De bewuste knipoog naar de periode van art deco kun je haast niet missen.

Roderick Vos heeft een fascinatie voor materialen. Voor Pode maakte hij al producten in leer, stof, hout, glas en metaal. In Bayan gebruikte hij een nieuw materiaal, keramiek. De vermenging van organische en geometrische lijnen, de glazuurkleuren die met elkaar versmelten … ze zijn heerlijk herkenbaar.

Bayan is er in drie verschillende kleurstellingen, die ook tijdens de hoogtijdagen van de art deco immens populair waren: Pink en Red zijn gecombineerd met een mooie antracietkleur en Green met stijlvol brons. Bayan wordt met de hand gegoten in een gipsen mal en is daardoor ‘een ode aan een bijna verloren ambacht’. Dat maakt elke Bayan ook uniek. Van dichtbij zie je prachtige kleuraccenten, die bij geen twee tafeltjes hetzelfde zijn.

Design: Roderick Vos

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie