Pode fauteuil Cabut

Zo comfortabel als hij eruitziet, is Cabut fauteuil van Pode ook. Dus neem plaats, zet je masker af en wees helemaal jezelf.

Artikelnummer: Pode fauteuil Cabut Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Pode fauteuil Cabut

Cabut is de eerste samenwerking met de Spaanse designstudio Yonoh. En dat staat voor design uit Spanje zonder overbodige franje.

Deze comfortabele en uitnodigende fauteuil beantwoordt helemaal aan hun karakteristieke ontwerpstijl: innovatief, origineel en met een uiterst scherp oog voor detail. Kijk bijvoorbeeld naar de markante biezen die doorlopen over het hele ontwerp. De licht ‘uitstaande’ armleuningen vangen je armen zacht en zeker op en de ongecompliceerde voetjes houden de hele fauteuil stevig in hun greep.

De naam ‘Cabut’ komt van de traditionele grote-hoofden-maskers uit Valencia. Toegegeven, deze fauteuil heeft ook een grote hoofdsteun, maar hij heeft het zeker niet hoog in de bol. Zo comfortabel als hij eruitziet, is Cabut ook. Dus neem plaats, zet je masker af en wees helemaal jezelf. Laat ‘m voor je uitvoeren in leer, stof of een mooie combinatie; je hebt in elk geval de keuze uit alle materialen in de Pode-collectie.

Design: Yonoh

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten en kleuren de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. De genoemde prijs is een indicatie van deze Pode fauteuil in een bepaalde uitvoering. De Pode fauteuil Cabut is tevens in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

 


Actie: Nu bij elke Pode fauteuil een Bayan of Bottle Stool cadeau

Bij de bestelling van een Pode-fauteuil, krijgt u een Bayan of Bottle Stool cadeau. Natuurlijk mag u zelf kiezen of u het keramieken bijzettafeltje van Roderick Vos of de originele kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille wilt.

Voorwaarden Actie Pode fauteuil

  • De actie loopt t/m zaterdag 31 oktober.
  • De actie is geldig voor alle Pode-fauteuils
  • Uw heeft keuze uit de Bayan of de Bottle stool

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid