Pode Nihan fauteuil

1.415

Nihan is lekker ‘laidback’; een fauteuil waar je heerlijk relaxed in zit.
Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Nihan fauteuil in Fresco stof. De Nihan is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.415

Loading...

Beschrijving

Pode Nihan fauteuil

Nihan is lekker ‘laidback’; een fauteuil waar je heerlijk relaxed in zit.

En heb je de inventieve details al ontdekt? De stijlvolle verbinding tussen de rug en het frame, waarbij alle bevestigingsmaterialen onzichtbaar weggewerkt zijn. En het frame zelf; ook dat is niet rechttoe-rechtaan, maar voorzien van subtiele bochtjes die perfect aansluiten bij de vloeiende vorm van de zitting en de rug.

Nihan heeft altijd die mooie houten buitenschaal in jouw favoriete Pode Oak-kleur. De binnenkant kun je laten bekleden met elk materiaal uit onze collectie, van stoer Neron-leer tot de fijnste en mooiste stoffen. En met een onderstel in een van onze epoxy- of lakkleuren wordt deze fauteuil helemaal van jou, zeker met de bijpassende poef.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Nihan fauteuil zijn:
  • Breedte: 71 cm.
  • Diepte: 75 cm.
  • Hoogte: 75 cm.
 • De zithoogte van de Nihan is 40 cm.
 • De Nihan is uit te voeren in diverse stof- en leersoorten.

Design: Pascal Bosetti
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Nihan fauteuil in Fresco stof. De Nihan is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

 


Actie: Nu bij elke Pode fauteuil een Bayan of Bottle Stool cadeau

Bij de bestelling van een Pode-fauteuil, krijgt u een Bayan of Bottle Stool cadeau. Natuurlijk mag u zelf kiezen of u het keramieken bijzettafeltje van Roderick Vos of de originele kruk met wijnfleshouder van Kranen/Gille wilt.

Voorwaarden Actie Pode fauteuil

 • De actie loopt t/m zaterdag 31 oktober.
 • De actie is geldig voor alle Pode-fauteuils
 • Uw heeft keuze uit de Bayan of de Bottle stool

Actie: nu tot €220,- korting op de Nihan fauteuil

Pode heeft voor u een zeer mooie actie op de Nihan fauteuil. Profiteer van de actieprijzen bij aankoop van de Nihan met de stofsoorten Fresco, Nomad, Re-Wool en Mosaic.

Voorwaarden kortingsactie Nihan fauteuil

 • De actie is zowel geldig op de Nihan fauteuil en poef. 
 • De actie is geldig op de stoffen Fresco, Nomad, Re-Wool en Mosaic.
 • Prijsvoorbeeld: Nihan fauteuil in Re-Wool stof van €1515,- voor €1295,- en in Nomad stof nu van €1420,- voor €1225,-

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid

Armleuningen

Nee

Zithoogte

40 cm.