Pode stoel Tokai

Al duurt uw diner 100 gangen, met Tokai zit u tot laat in de avonduren nog altijd even prettig. Dit fraaie ontwerp van Pascal Bosetti biedt heerlijk comfort om eindeloos te genieten.

Artikelnummer: Pode stoel Tokai Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Pode stoel Tokai

Al duurt je diner 100 gangen, met Tokai zit je tot laat in de avonduren nog altijd even prettig. Dit fraaie ontwerp van Pascal Bosetti biedt heerlijk comfort om eindeloos te genieten.

Bovendien heb je een keur aan opties en materialen tot je beschikking om Tokai helemaal naar jouw persoonlijke smaak in te richten.

Met de zitting en de rugleuning van Tokai kun je alle kanten op. In de ‘Padded’ versie kun je de binnen- en buitenzijde – zelfs apart van elkaar – laten bekleden in alle stoffen en leersoorten uit onze collectie. Maar Tokai is ook beschikbaar als ‘Doppio’, waarbij de buitenzijde voorzien is van een stijlvol eikenfineer.

Kenmerken

  • Voor het onderstel heeft u twee opties:
    • Stalen poten ‘Tube’
    • Sledeonderstel ‘Skid’.
  • Voor onderstel heeft u keuze uit de kleuren: Raven en Khaki.

Design: Pascal Bosetti

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Pode meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse kleuren en uitvoeringen de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. De genoemde prijs is een indicatie, van deze Pode stoel in een bepaalde uitvoering. De Pode stoel Tokai is tevens in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie