Rolf Benz Addit bank

De Addit is een modulair banklandschap met een iconisch design, dat zich aan bijna elke wens en elke ruimte aanpast.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz ADDIT 188 cm in stof.  De Addit bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Addit bank

Meer dan ooit zijn onze levens vandaag de dag aan verandering onderhevig. Voor de Berlijnse ontwerpers Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger was dit tegelijkertijd het motief en de inspiratie om met de Rolf Benz ADDIT een vrij beweegbare wooncollage te ontwerpen. 

Het resultaat is een modulair banklandschap met een iconisch design, dat zich aan bijna elke wens en elke ruimte aanpast – en indien nodig later ook stuk voor stuk kan worden uitgebreid. De grafisch-lineaire, zwevende uitstraling past in elke omgeving. De volumineuze kussens maken van de Rolf Benz ADDIT de ultieme feelgoodervaring.

Perfect uit te breiden

Is dat nog een bank? De Rolf Benz ADDIT is mediacentrale, ontmoetingsplek voor de familie, thuiskantoor, speelplek, gesprekseiland en verrassingsplek in één. Het programma Rolf Benz ADDIT is gebaseerd op losse gestoffeerde elementen die rusten op een fijn, met leer bekleed frame. Het ontwerp straalt een speelse lichtheid uit en heeft toch de elegantie van een moderne klassieker. Als losse bank of met combinatiemodellen is het geschikt voor alle ruimtes. In combinatie met schappen en tableaus, met beugels en bijpassende salontafels en tapijten biedt de Rolf Benz ADDIT talloze mogelijkheden. Voeg bijvoorbeeld een schap toe aan de achterkant – in het midden of aan de zijkant. Los of in combinatie met een beugel verbindt het de gezellige comfortzone met een elegant aflegvlak. Om de bank niet alleen op uw smaak, maar ook op uw lichaamsbouw af te stemmen, kunt u kiezen uit twee zithoogtes.

Voeg uw stijl toe 

Het opvallende frame dat de basis vormt voor het fijne lederen frame, kan worden uitgevoerd in de oppervlakken verkeerszwart, telegrijs 4 of saffierblauw. De optionele tableaus zijn in staal (eveneens in verkeerszwart, telegrijs 4 of saffierblauw) of net als de schappen in massief hout (eiken, zwart eiken of noten) verkrijgbaar. De beugels kunnen met alle leersoorten uit de collectie worden bekleed.

Kenmerken

 • De bankenserie is leverbaar in een verschillende breedtes:
  • 188 cm.
  • 206 cm.
  • 224 cm.
  • 242 cm.
 • Voor de zithoogte heeft u keuze uit twee hoogtes: 42 en 45 cm.
 • De zitdiepte van de Addit bank is 63 cm. 
 • Voor de bekleding kan worden gekozen voor leer of stof.

Design: Tina Bunyaprasit & Werner Aisslinger

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz ADDIT 188 cm in stof. 

De Addit bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid