Rolf Benz Alma bank

Als je op de Rolf Benz Alma bank gaat zitten, ervaar je iets compleet nieuws. Als het kussen van je bed omsluit de rugleuning van de bank je, en met het zitcomfort “Lounge de Luxe” lijkt het of je op wolken zweeft.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Alma 205 in leer. De Alma bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Alma bank

Soms moet men de teugels even laten vieren. Dat is precies waartoe de Rolf Benz Alma uitnodigt. Deze bank belooft reeds op het eerste gezicht een gevoel van vrijheid. Hij heeft om die reden alles in huis om uw nieuwe favoriete plek te worden.

Door de sierlijke poten lijkt de bank te zweven. De zitting met het comfort Lounge Deluxe geven hem daarnaast een gewichtloos zitgevoel. Een innovatieve leuning rondt het aangename beeld af en zorgt dankzij een volledig nieuw ontwikkelde rug voor een zacht, hoofdkussenachtig leuncomfort. Aan de vormgeving van uw geheel persoonlijke terugtrekplek zijn geen grenzen gesteld. Door de toevoeging van salontafels en rugloze gestoffeerde voetenbanken kunnen bovendien optische onderbrekingen en andere spannende composities worden gecreëerd. Een stilistisch hoogtepunt zijn de met houten knopen bevestigde leren banden die de bank omvatten en die apart kunnen worden uitgekozen. U kunt kiezen tussen lichtgrijze leren banden met eikenhouten knopen of antracietkleurige leren banden met notenhouten knopen. In de uitvoering zonder dit detail valt de Rolf Benz Alma op door zijn bijzonder ingetogen elegantie.

Kenmerken

  • De Alma bank kan worden uitgevoerd in 2 zithoogtes.
  • Alle zitelementen bestaan uit 4 poten, waardoor ze flexibel koppelbaar zijn.
  • De poten van de Alma bank kunnen worden uitgevoerd in 3 uitvoeringen.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de bank Rolf Benz Alma 205 in leer.

De Alma bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend  contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie