Rolf Benz barkruk 626 Sinus

Rolf Benz barkruk 626 Sinus

Sinus 626 is een Rolf Benz barkruk met elegante vormgeving en comfortabel zitcomfort.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz barkruk 626 Sinus is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz barkruk 626 Sinus

Op zoek naar een comfortabele barkrukken met elegante vormgeving? Kijk dan eens naar de Sinus 626 Rolf Benz barkruk. Want deze is niet alleen buitengewoon mooi om te zien, maar ook nog eens comfortabel.

Er is keuze uit een uitvoering met slede in glanzend verchroomd of mat verchroomd en een draaibare versie met terughaalmechanisme met een schotelvoet in glanzend verchroomd. Beide zijn in twee zithoogten en met twee verschillende stofferingen leverbaar. De aangegeven rugleuning staat in combinatie met de voetsteun in elk geval garant voor ontspannen zitten.

Kenmerken

  • De barkruk is verkrijgbaar met sledepoot of op schotelvoet
  • De sledeploot is leverbaar in glanzend of mat verchroomd
  • De schotelvoet is te verkrijgen in glanzend verchroomd en hoogteverstelbaar
  • Voor de hardheid van de zitting heeft u keuze uit standaard of comfort (zachter)
  • De zithoogte van de kruk is 70 cm of 80 cm.
  • De barkruk heeft en zitdiepte van 38 cm.
  • Actie Ledergroep 60 voor 840,00!

Design: Kai Stania

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw stoel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz barkruk 626 Sinus is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie