Rolf Benz bartafel 935

Standvastig en flexibel

De Rolf Benz 935 bartafel past zich eenvoudig aan uw interieur en wensen aan. Hij kan als statafel of sideboard tegen een wand worden geplaatst of klassiek vrijstaand in het midden – en als middelpunt – de ruimte aankleden.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz bartafel 935 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz bartafel 935

De Rolf Benz 935 bartafel is een elegant ontwerp. Bestaande uit een een blad van mooi massief noten of eiken op een elegant (maar stevig) onderstel dat in verschillende kleuren kan.

De tafel Rolf Benz 935 richt zich geheel en al op u. Hij kan als statafel of sideboard tegen een wand worden geplaatst of klassiek vrijstaand in het midden – en als middelpunt – de ruimte aankleden. Wat de keuze ook is, de tafel biedt een stijlvolle plek om te verblijven – in combinatie met de barstoel Rolf Benz 650 natuurlijk ook in zittende houding. Ook qua afmeting, materiaal en lakwerk is hij uiterst variabel: de statafel is verkrijgbaar in een rechthoekige en vierkante uitvoering en telkens in twee hoogtes (100 en 110 cm). Bovendien kunt u kiezen tussen een poot in de kleuren verkeerszwart of ombergrijs. Het tafelblad van hoogwaardig massief eiken- of notenhout rondt het flexibele concept af.

Kenmerken

 • Het blad bij de 935 bartafel is leverbaar in een massief houten blad in de kleuren:
  • Eiken geolied naturel
  • Eiken geolied en donker gebeitst
  • Noten geolied
 • Voor het onderstel kunt u kunt kiezen voor:
  • Gelakt in umbragrijs
  • Gelakt in verkeerszwart

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaald materiaal en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz bartafel 935. De tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie