Rolf Benz salontafel 925

Rolf Benz salontafel 925

De Rolf Benz 925salontafel heefteen stijvol, strak design zoals u van Rolf Benz gewent bent. De tafels passen perfect bij de bank Rolf Benz Alma, maar kunnen natuurlijk ook met andere banken worden gecombineerd.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 925 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz salontafel 925

De tafels Rolf Benz 925 zijn een ontwerp van Beck Design uit 2017. De tafels passen perfect bij de bank Rolf Benz Alma, maar kunnen uiteraard ook bij andere banken worden toegepast.

Ze zijn leverbaar als ronde tafel in verschillende afmeting en als tussentafel tussen 2 bankelementen of naast de bank. Bijzonder is het onderblad van de tussentafels en de kleine ronde tafel die kan worden uitgevoerd in hout of leer.

Kenmerken

  • De salontafel is verkrijgbaar in een rechthoekige variant. De is leverbaar in twee verschillende hoogtes: 35 cm, met een afmeting van 33 x 86 cm en 38 cm, met een afmeting van 33 x 86 cm.
  • De blad is gemaakt van massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout
  • De inzetstuk in de tafel zijn van leer. Leverbaar in de kleuren lichtgrijs (bij blad van eiken) of antraciet (bij blad van noten).
  • Het frame is van staal gelakt in ombergrijs, verkeerszwart of zilverkleurige structuurlak.

Design: BECK DESIGN

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 925 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie