/
Rolf Benz eetkamerbank 624

Rolf Benz eetkamerbank 624

Traditie ontmoet moderniteit

Met zijn elegante houten onderstel, past de eetkamerbank 624 in ieder interieur en bij nagenoeg elke eettafel en eetkamerstoel.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz eetkamerbank 624 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz eetkamerbank 624

De Rolf Benz 624 eetbank nodigt uit voor avonden gezellig tafelen en natafelen met vrienden en familie. U kunt nagenoeg onbeperkt aanschuiven en genieten van het eten en elkaar.

Een gestoffeerde bank waar elke blik naartoe trekt en waarop menige gast langer wil blijven zitten. De Rolf Benz 624 maakt indruk met zijn buitengewone vormgeving die is geïnspireerd op de traditionele bouwwijze van vakwerk. De moderne interpretatie valt op door een slank maar wel massief frame van dwarsbalken, palen en regellatten, een zacht gestoffeerde zitting met een comfortabele rugleuning en een ambachtelijk vervaardigde, hoogwaardige capitonnering. De bank harmonieert uitstekend met de eettafel Rolf Benz 924 en is naar keuze verkrijgbaar met een stoffen of leren bekleding, in 5 lengtes van 180 cm tot 260 cm en in de houtsoorten eiken naturel, donker eiken, noten en noten oudgrijs.

Kenmerken:

  • De zithoogte van deze eetkamerbank 624 is 48 cm.
  • De Rolf Benz eetkamerbank 624 heeft een zitdiepte van 44 cm.
Design: BECK DESIGN

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw meubel uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz eetkamerbank 624 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie