Rolf Benz fauteuil 310

Veelzijdig minimalistisch

Na verschillende analyses heeft men de Duitse degelijkheid weten te combineren met het ietwat speelse en ook strakke no-nonsense Dutch Design bij het model Rolf Benz fauteuil 310.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz fauteuil 310 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz fauteuil 310

Voor het eerst heeft het Duitse Rolf Benz ontwerpteam onder leiding van Cuno Frommherz speciaal voor de Nederlandse markt een model Rolf Benz 310 ontwikkeld. Mede doordat Nederlandse voetballers in Duitsland een geheel eigen stijl introduceren die meer dan succesvol is, is men op zoek gegaan naar de specifiek Nederlandse stijl en smaak ook op zitmeubelgebied. Na verschillende analyses heeft men de Duitse degelijkheid weten te combineren met het ietwat speelse en ook strakke no-nonsense Dutch Design bij het model Rolf Benz 310.

Met zijn minimalistische vormgeving brengt de Rolf Benz 310 als compacte losse bank met een totale breedte vanaf 161 cm elke purist gegarandeerd in vervoering. De bank valt daarnaast op door zijn uitzonderlijke aanpassingsvermogen. Hij is niet alleen ongecompliceerd en veelzijdig te combineren, maar overtuigt bovendien door zijn aangename zitcomfort. De Rolf Benz 310 kan heel eenvoudig passend bij uw ruimte geconfigureerd worden en aan uw woonstijl worden aangepast. U kunt kiezen uit 5 bankbreedten, 6 combinatiemodellen, 2 zithoogten en 2 pootuitvoeringen. En de bijpassende fauteuil, hoekbank of voetenbank vormen de perfecte aanvulling op de losse bank.

Kenmerken

  • De Rolf Benz fauteuil 310 is verkrijgbaar in de zithoogtes van 43 of 46 cm.
  • De zitdiepte van de fauteuil 310 is 57 cm.

Design: Cuno Frommherz

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz fauteuil 310 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Categorie

Subcategorie