Rolf Benz fauteuil Plura

Een bank met vele gezichten

Met de Rolf Benz Plura fauteuil reikt u alle mogelijkheden aan om precies zo te leven zoals u wenst. Of u nu rechtop wilt zitten, ontspannen relaxen of heerlijk slapen; in een handomdraai zet u deze multifunctionele fauteuil in uw favoriete positie.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Plura bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz fauteuil Plura

De nieuwe definitie van vrijheid. De Rolf Benz Plura fauteuil reikt u alle mogelijkheden aan om precies zo te leven zoals u wenst.

Of u nu rechtop wilt zitten, ontspannen relaxen of heerlijk slapen – in een handomdraai zet u deze multifunctionele fauteuil in uw favoriete positie. Diverse elementen en uitvoeringen geven u alle vrijheid om de Rolf Benz Plura geheel naar eigen inzicht aan te passen. De zachte bekleding met een door lijnen geaccentueerd design staat bij de Rolf Benz Plura in een charmant contrast met het metalen frame uit strakke lijnen. Afhankelijk van uw stijl en uw designvoorkeur is dit naar keuze zilverkleurig of zwart gelakt, of glanzend verchroomd. Liefdevol verwerkte siernaden benadrukken de hoogwaardige kwaliteit van de fauteuil. Met de drie verschillende zithoogten is de fauteuil geheel op uw ergonomische wensen af te stellen is.

De Rolf Benz Plura past zich altijd aan uw comfortwensen aan. Dat is mogelijk dankzij het afneembare zijelement, de draaibare zitting en de traploos naar achteren en boven toe verstelbare rugleuning. Of het nu gaat om zitten, loungen, relaxen of slapen – uw spontaniteit is niet aan grenzen gebonden. Als u de rug naar boven klapt, verandert de Rolf Benz Plura in een fauteuil met hoge rugleuning. Klapt u het zij-element neer en draait u de zitting, dan wordt de Rolf Benz Plura een comfortabele longchair.

Zijn veelzijdige functionaliteit van de Rolf Benz Plura komt vooral ook tot uiting als compacte vrij staande bank met twee apart instelbare zit- en lig posities. De losse, lage kussens voor optimaal comfort bij de rug kunnen bij de Rolf Benz Plura desgewenst ook een andere stoffering dan de bank bekleding krijgen. Zo ontstaat bijvoorbeeld een moderne mix van materialen uit leer en stof.

Kenmerken

  • De Plura fauteuil is verkrijgbaar in de zithoogtes 41, 43 of 45 cm
  • De zitdiepte van de fauteuil is 47 cm
Design: Beck Design

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw fauteuil uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Plura fauteuil is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Norbert Beck