/
Rolf Benz hoekbank Alma

Rolf Benz hoekbank Alma

TOT RUST KOMEN – OP HOOG NIVEAU.

Als je op de Rolf Benz Alma hoekbank gaat zitten, ervaar je iets compleet nieuws. Als het kussen van je bed omsluit de rugleuning van de bank je, en met het zitcomfort “Lounge de Luxe” lijkt het of je op wolken zweeft.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering maar de Rolf Benz Alma bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden!

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz hoekbank Alma

Soms moet men de teugels even laten vieren. Dat is precies waartoe de Rolf Benz Alma uitnodigt. Deze hoekbank geeft op het eerste gezicht al een gevoel van vrijheid. Hij heeft om die reden alles in huis om uw nieuwe favoriete plek te worden.

Door de sierlijke poten lijkt de hoekbank te zweven. De zitting met het comfort Lounge Deluxe geven hem daarnaast een gewichtloos zitgevoel. Een innovatieve leuning rondt het aangename beeld af en zorgt dankzij een volledig nieuw ontwikkelde rug voor een zacht, hoofdkussenachtig leuncomfort. Aan de vormgeving van uw geheel persoonlijke terugtrekplek zijn geen grenzen gesteld. Door de toevoeging van salontafels en rugloze gestoffeerde voetenbanken kunnen bovendien optische onderbrekingen en andere spannende composities worden gecreëerd. Een stilistisch hoogtepunt zijn de met houten knopen bevestigde leren banden die de hoekbank omvatten en die apart kunnen worden uitgekozen. U kunt kiezen tussen lichtgrijze leren banden met eikenhouten knopen of antracietkleurige leren banden met notenhouten knopen. In de uitvoering zonder dit detail valt de Rolf Benz Alma op door zijn bijzonder ingetogen elegantie.

Kenmerken

  • De Alma hoekbank kan worden uitgevoerd in 2 zithoogtes.
  • Alle zitelementen bestaan uit 4 poten, waardoor ze flexibel koppelbaar zijn.
  • De poten van de Alma hoekbank kunnen worden uitgevoerd in 3 uitvoeringen.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw hoekbank uniek.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering, maar de Rolf Benz Alma hoekbank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid