Rolf Benz karpet 7120 Scala

Rolf Benz karpet 7120 Scala

Wie verlangt naar meer structuur in het leven, kiest voor het nieuwe tapijt Rolf Benz Scala.

Meer informatie over het Rolf Benz 7120 Scala karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

 

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz karpet 7120 Scala

Wie verlangt naar meer structuur in het leven, kiest voor het nieuwe tapijt Rolf Benz Scala.

Zonder opdringerig te zijn, breekt het patroon op het juiste moment met de vertrouwde structuur en verrast het met markante kleurcontrasten. De vier tapijtkleuren kunnen uit alle standaardkleuren van het Rolf Benz kleurenpalet worden samengesteld.

Tapijten met de beste eigenschappen uit de natuur

Zuiver scheerwol is altijd de nieuwe, van een levend dier afkomstige wol en daarmee een hernieuwbare grondstof. De bijzonder duurzame natuurvezel overtuigt ook door eigenschappen die typisch zijn voor een hoogwaardig tapijt. Scheerwol is vuilafstotend, elastisch, geluidsisolerend en neemt in tegenstelling tot kunstvezels nauwelijks geuren op. Om die redenen zorgen Rolf Benz tapijten van scheerwol voor een bijzonder aangenaam kamerklimaat. Ze zijn geschikt voor elke woonruimte en passen bij elke inrichtingsstijl.

Natuurlijk handgetuft

Rolf Benz tapijten van scheerwol zijn stuk voor stuk uniek. Bij deze getufte tapijten schieten tapijtwevers het poolgaren met behulp van een garenpistool handmatig door onderliggend weefsel. Kies uw favoriete tapijt uit verschillende designs en talloze kleuren. Alle tapijten zijn in diverse standaardafmetingen en ook op maat gemaakt verkrijgbaar.

Kenmerken

  • Alle tapijten zijn in rechthoekige vorm met verschillende afmetingen verkrijgbaar:
    • Vierkant: 180 x 180 cm, 200 x 200 cm, 235 x 235 cm of 250 x 250 cm.
    • Rechthoek: 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 300 cm of 250 x 350 cm
  • Voor het karpet zijn eventueel ook speciale afmetingen mogelijk.

Design: Bettina Hermann

Meer informatie over het Rolf Benz 7120 Scala karpet vindt u in het Rolf Benz Experience Center van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Categorie

Subcategorie