Rolf Benz Mio hoekbank

9.404

Het luxe uitnodigende ontwerp en de zachte look en feel van de hoekbank Rolf Benz Mio beloven een comfortabele zit en nodigen uit voor relaxen en lounge.

Hierboven vindt u een prijsindicatie van de Rolf Benz Mio hoekbank (177 & 132) in stof (14), maar de Rolf Benz Mio bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

 

9.404

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Mio hoekbank

Bestaat er een belangrijkere plek dan de plek waar je je volkomen veilig voelt? Daar waar je volledig kunt genieten van de schoonheid en het comfort? Daar waar je plezier in zijn mooiste vorm ervaart? Rolf Benz Mio bank is zo’n plek. Een plek van pure vreugde. Een plek voor mij.

Het luxe uitnodigende ontwerp en de zachte look en feel van de hoekank Rolf Benz Mio beloven een comfortabele zit en nodigen uit voor relaxen en loungen. De hoogwaardige materialen, comfortabele zittingopbouw en de liefdevolle, verwerking hiervan maken Rolf Benz Mio tot een ware zit belevenis. Rolf Benz Mio bevat een elegantie waar men niet omheen kan. De vele modellen van de Rolf Benz Mio bank staan verschillende combinaties in de ruimte toe. Van een meer traditionele opstelling of een nieuwe innovatieve plattegrond tot moderne eilandoplossingen midden in de ruimte. Alles is mogelijk.

Speciaal voor Rolf Benz Mio werd een bijzonder kostbaar nieuw leder in de Rolf Benz leercollectie opgenomen. Dit natuurlijke leder, volgens oude handwerkkunst in het vat doorgekleurd, toont het karakteristieke natuurkenmerk van de huid. Een teken van de allerhoogste kwaliteit. Alleen de beste huiden van de Zuid Duitse runderen zijn geschikt om zo verwerkt te kunnen worden. Het looien, met een combinatie uit chroom- en plantaardige looiing zoals het verband van het leer, beschikt over strenge milieueisen en gebeurd uitsluitend in Duitsland. De aangename zachtheid van het leer wordt door een bijzonder zorgvuldige voorbereiding en extra lange looptijden bereikt. De finish met een waxlaag zorgt voor een aangename grip, een modieuze “vintage-optiek” en dat het leder gedurende het gebruik steeds mooier wordt.

Kenmerken

  • De Rolf Benz Mio is verkrijgbaar in 2 zithoogten: 40 en 42 cm
  • De armleuningen van deze bank zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes
  • De Rolf Benz Mio is naar keuze verkrijgbaar met of zonder rugschaal
  • Nieuw natuurlijk leder in 5 kleuren (antraciet, mokka, cognac, nougat, zand)
  • De bank is verkrijgbaar in de breedtes 203 cm, 224 cm en 245 cm
  • De zitdiepten Rolf Benz Mio zijn 65 cm of 72 cm

Design: Norbert Beck

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten maken het kiezen een feest en uw bank uniek. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie van de Rolf Benz Mio hoekbank (177 & 132) in stof (14), maar de Rolf Benz Mio bank is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer in onze winkel naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

Categorie

Subcategorie

designer

Norbert Beck