Rolf Benz Onda bank

De Rolf Benz Onda is het nieuwe systeemprogramma van Rolf Benz. Door de vele keuzemogelijkheden biedt de Onda bank van Rolf Benz een nieuwe vorm van vrijheid.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Onda bank 180 cm in leer. De Onda bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend mcontact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Onda bank

In ons dagelijks leven worden we door onze gevoelens geleid. Bij de meeste beslissingen die we dag in dag uit nemen, speelt onze ‘buik’ een onbewuste, maar heel belangrijke rol. Zo wordt ook in een paar seconden bepaald of we spontaan verliefd worden op een bank.

Het organisch gevormde programma voor conceptuele banken Rolf Benz Onda schept een unieke plek. Een plek waar men tijd voor zichzelf vindt. Tijd om datgene te doen waar men zin in heeft. Rolf Benz Onda is een modulair bankenprogramma dat met zijn organische vormen, de aantrekkelijk opulente en toch moderne uitstraling spontaan enthousiast maakt. Niet op de laatste plaats ook dankzij de vele keuzemogelijkheden, waardoor u uw heel persoonlijke wensen wat banken betreft in vervulling kunt laten gaan.

De Rolf Benz Onda is even veelzijdig als ongecompliceerd. Het programma combineert handige modules met een nieuwe organisch-zachte vormgeving en biedt tegelijkertijd alle individualiseringsmogelijkheden van een klassiek systeemprogramma. U bepaalt met de keuze van de losse modellen geheel individueel de zachte, complete vorm – passend in uw woonruimte. Vervolgens kiest u de bijpassende uitvoering van de poten volgens het door u gewenste design, de zithoogte en het kussencomfort in overeenstemming met uw ergonomische eisen.

Met het samenspel tussen levendige, gewelfde vormen, heerlijke lounge-achtige kussens, optimaal zitcomfort en geselecteerde stoffen met oog voor detail maakt Rolf Benz Onda het u gemakkelijk om zich te ontspannen en zich meteen goed te voelen.

Kenmerken

  • De Onda bank is verkrijgbaar in 2 verschillende breedtes:
    • 180 cm.
    • 201 cm
  • De Rolf Benz Onda is verkrijgbaar is twee zithoogtes: 40 of 43 cm.
  • De zitdiepte van de Rolf Benz Onda is 57 cm.
  • De twee comfortniveaus Classic en Lounge zorgen voor een individueel te kiezen zachtheid van zitting en rugleuning.
  • Het moderne ovalen onderstel is verkrijgbaar in de afwerkingen: chroom mat, chroom glans, notenhout of eiken (in drie kleuren lak).

Design: Christian Werner

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Rolf Benz bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Onda bank 180 cm in leer. 

De Onda bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend mcontact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie

Designer

Christian Werner