Rolf Benz salontafel 947

Rolf Benz salontafel 947

De verschillende tafels uit de serie Rolf Benz 947 laten zich optimaal combineren. Met elkaar, maar ook met uw interieur.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 947 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz salontafel 947

De verschillende tafels uit de serie Rolf Benz 947 laten zich optimaal combineren. Met elkaar, maar ook met uw interieur.

De Rolf Benz tafels hebben namelijk een verfijnd design en mooie details. Maar wellicht belangrijker is dat de tafels leverbaar zijn in bijzondere materialen, zoals natuursteen, parsolglas en metaal in brons. De tafels hebben ronde vormen. Zowel wat betreft het tafelblad, als wat betreft de fragiele metalen poten. Maar het meest opvallende bij de vormgeving is de spannende combinatie van materialen.

Kenmerken

  • De Rolf Benz 947 is zowel verkrijgbaar in een salontafel als bijzettafel.
  • De salontafel heeft een hoogte van 37 cm en een diameter van 70 cm of 90 cm. Het tafelblad heeft een diameter van 60 cm of 80 cm.
  • De langwerpige bijzettafel heeft een hoogte van 47 cm, met een afmeting van 80 x 37 cm. Het tafelblad heeft de afmeting van 80 x 35 cm.
  • De ronde bijzettafel heeft een hoogte van 47 cm en een diameter van tevens 47 cm. Het tafelblad heeft een diameter van 37 cm.
  • De blad is gemaakt van massief hout, transparant gelakt: eiken, eiken zwart gebeitst of Amerikaans notenhout of natuursteen Graphite Brown.
  • Het aflegblad is te verkrijgen in eiken of massief Amerikaans noten of glas (parsol grijs)
  • Het onderstel is van staal gelakt in brons, verkeerszwart RAL 9017 of umbragrijs RAL 7022.

Design: This Weber

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Rolf Benz salontafel 947 is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

Subcategorie