Loading...

Rolf Benz YOKO 262 salontafel

De salontafels Rolf Benz YOKO zijn een eerbetoon aan de geometrie.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Yoko 262 salontafel (keramiek Calacatta blad). De salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen leverbaar. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.512

Loading...

Beschrijving

Rolf Benz Yoko 262 salontafel

De nieuwe outdoorcollectie Rolf Benz YOKO gaat over buiten zijn, diep ademhalen en aanmoedigen om van de natuur en de zon te genieten.

Met de nieuwe outdoor-collectie Rolf Benz YOKO kan een diner in de natuur, een avond op het dakterras of een cocktailparty aan het zwembad zo vrij en comfortabel worden georganiseerd als nooit tevoren. “Yoko” betekent zon, en de nieuwe outdoor collectie doet zijn Japanse naam eer aan.

Rustend op een aluminium frame belichamen de banken, fauteuils, stoelen en tafels van Rolf Benz YOKO de weldadige lichtheid van de zon. Gracieus en luchtig, past de outdoor familie in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het ontwerp. De internationaal bekende Milanese ontwerper wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn duurzame ontwerpen. Hij ziet design als een discipline die, in de traditionele zin van het woord, nauw verbonden is met het object en het zinvol gebruik ervan. Hij hecht dan ook veel belang aan begrijpelijke vormen en geoptimaliseerde fabricageprocédés in combinatie met zinnelijke materialen en een sterke emotionele impact.

De Rolf Benz YOKO is niet alleen modern en uiterst functioneel vormgegeven, maar biedt ook een buitengewoon luxueus zitcomfort dat Rolf Benz liefhebbers tot nu toe alleen van interieurs kenden.

Rolf Benz heeft de exclusieve kwaliteit aangepast aan de omstandigheden van de buitenruimte. Nu is het ook ongelooflijk comfortabel om te loungen onder de open hemel. En dit alles met volledige mobiliteit en een hemels licht ontwerp. Met Rolf Benz YOKO heeft Toan Nguyen een lichtvoetige basis voor sociale bijeenkomsten gecreëerd. De designtaal is duidelijk, de materiaalcombinatie sensueel.

Kenmerken

 • De Yoko 262 salontafel heeft de afmetingen:
  • Doorsnede: ø 80 cm.
  • Hoogte: 36 cm.
 • Het tafelblad kan worden uitgevoerd in:
  • Keramiek Calacatta glad
  • Keramiek Naturali, Pietre
 • Het frame is gemaakt van mat aluminium met een poedercoating:
  • Bianco fijnkorrelig mat
  • Antraciet mat

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking. Om uw Rolf Benz meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Rolf Benz Yoko 262 salontafel (keramiek Calacatta blad). De salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen leverbaar. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 80 × 80 × 30 cm
De 7 shops van Donjon

Rolf Benz Experience Center

Merk

Categorie

,

Subcategorie

, ,

Beschikbaarheid

Conditie

Designer

Toan Nguyen

Diameter

80 cm.

Hoogte

36 cm.