Loading...

Silvapur® onderhoudset ‘intensive care’ voor geoliede en gewaxte houten meubelen

Complete set voor het intensief onderhouden van geoliede en gewaxte houten meubelen. Deze ‘intensive care’ onderhoudsset bevat alles om geoliede en gewaxte houten oppervlakten, intensief te onderhouden. Gebruik eerst de Silvapur® reiniger om intensief schoon te maken. De Silvapur® verzorgende lotion is ideaal voor het opfrissen en regenereren van gebruikte, licht vervuilde oppervlakten.

 

 

46

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

Silvapur® onderhoudset ‘intensive care’ voor geoliede en gewaxte houten meubelen

Complete set voor het intensief onderhouden van geoliede en gewaxte houten meubelen. 

Deze ‘intensive care’ onderhoudsset bevat alles om geoliede en gewaxte houten oppervlakten, intensief te onderhouden. Gebruik eerst de Silvapur® reiniger om intensief schoon te maken. De Silvapur® verzorgende lotion is ideaal voor het opfrissen en regenereren van gebruikte, licht vervuilde oppervlakten.

Met het Silvapur® vliesdoek kunnen lichte beschadigingen in hout worden gelegaliseerd. Dit vliesdoek is niet geschikt voor gelakte houten oppervlaktes, omdat door gebruik hier krassen in kunnen ontstaan.

Werkwijze

  1. Flacon met Silvapur® reiniger voor gebruik goed schudden. Verdeel een beetje Silvapur® reiniger in de bijgeleverde doek. Het hout met lichte druk afnemen. Hierbij steeds complete oppervlaktes behandelen. Vervolgens goed laten drogen.
  2. Eventuele lichte beschadigingen wegwerken met de vliesdoek. Hierbij altijd in de richting van de nerf bewegen. Het fijne slijpstof met een zachte, droge doek verwijderen.
  3. Het hout behandelen met Silvapur® intensive care lotion. Verdeel een beetje lotion op een zachte, schone doek en breng de lotion vervolgens met lichte druk dun en gelijkmatig aan. Beweeg in de richting van de nerf mee en bewerk complete oppervlaktes. Bewerk nooit een enkel plekje, bewerk altijd een geheel houtdeel. Vervolgens met een zacht doekje opwrijven, totdat eventueel resten van de lotion zijn verwijderd. Alvorens het meubel te gebruiken 24 uur laten drogen. Indien nodig nogmaals opwrijven.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Per kwartaal of halfjaarlijks (per meubel verschillend), voldoende voor 3-5 zitplaatsen.
  • Tenminste houdbaar tot: 24 maanden na productiedatum.
  • Inhoud: Silvapur® reiniger (150ml), Silvapur® intensive care lotion (150ml), Silvapur® vliesdoek (1 stuks), doekje (1 stuks), gebruiksaanwijzing.
  • Niet geschikt voor: Gelakte houtsoorten in verband met krassen door de vleisdoek.
  • Belangrijk: Gebruik de producten nooit op direct op het hout, maar verdeel deze altijd in een de meegeleverde doek(en).

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie