Studio MIK Blos bank

1.9992.289

De Blos bank van Studio MIK is een degelijke basis voor je woonkamer. Een bank waarop je heerlijk kunt relaxen na een stevige wandeling door het leven waarvan je een gezonde blos op de wangen kreeg.

Wissen
Loading...

Beschrijving

Studio MIK bank Blos

De Blos is een typisch Studio MIK model. Een stoer ontwerp met strakke vormen maar is geen pure kubist.

Studio MIK heeft juist van de strakke vormen een nieuwe geraffineerde compositie gemaakt waardoor je er net als in de natuur nooit op uitgekeken raakt. Wie op het strand langs een rij strandhuisjes wandelt raakt ondanks de schijnbaar gelijke vormen toch niet uitgekeken. Wie goed kijkt naar de vormentaal van de Blos ziet verschillende lijnen bij elkaar komen (insert poot). Dit maakt de Blos tot een degelijke basis voor je woonkamer. Een bank waarop je heerlijk kunt relaxen na een stevige wandeling door het leven waarvan je een gezonde blos op de wangen kreeg.

Kenmerken

  • De bank zoals getoond is leverbaar binnen 4 weken.
  • De Blos banken zoals getoond zijn een 2-zits en 3-zits bank.
  • De Blos van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen (binnen 6 weken) leverbaar.

 

Hierboven vindt u een prijs voor bank Blos zoals afgebeeld. De Blos van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen leverbaar in stof vanaf €1689,- (2-zits) en €1989,- (3-zits). Informeer -via het contactformulier of  in onze showroom – naar alle mogelijkheden.

 

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Uitvoering

2-zits bank, 3-zits bank