fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

DONJON wenst u een fijne zomer!

van de dom naar de dommel

Het team van Donjon Woonburcht van Prijt is helemaal in zomerse sferen.
We wensen je een fijne zomertijd toe!

Zomer bij De Donjon

Het team van Donjon Woonburcht van Prijt bevindt zich volledig in de zomerse sferen en wenst je een heerlijke zomertijd toe! Afgelopen april hebben we met ons team een inspirerende reis naar Milaan gemaakt om de nieuwste collecties, trends en kleuren van onze designmerken te ontdekken. Deze gezamenlijke wandelingen door Milaan hebben ons geïnspireerd om ook hier in de regio enkele prachtige wandelroutes te creëren. Eén van de mooiste routes loopt langs onze Designboulevard, die de Leolux-winkel (sinds kort ook onderdeel van Donjon) op Ekkersrijt verbindt met de Donjon. Uiteraard zorgen wij voor een leuke attentie voor onderweg!

Onlangs hebben we De Donjon op Ekkersrijt kunnen uitbreiden met een volwaardige Leolux-winkel, gevestigd in het voormalige Design Center van Leolux. Hier tonen we altijd de complete collectie van Leolux en haar zustermerk Pode. In beide winkels inspireren we u graag met de nieuwste collecties uit binnen- en buitenland, vertegenwoordigd in diverse stijlen, kleuren, smaken en prijsklassen! Samen met u vertalen we deze inspiratie naar uw eigen thuis, waar u en uw gasten zich comfortabel voelen, waar u graag terugkomt om heerlijk te ontspannen met de voetjes omhoog en waar u samen met u dierbaren kunt genieten van lange tafelmomenten. Een plek waar u zich geborgen voelt, kunt lachen en huilen, waar u kunt proosten op het leven en volop kunt genieten van uw prachtige interieur van De Donjon.

Ook deze zomer staat ons team klaar om u te verwelkomen en u met trots onze mooie collectie te tonen. We helpen u graag bij het creëren van uw ideale interieur. Kom gerust langs en laat u inspireren!

Doe de Donjon Dommel Route

Het gebied rondom de Dommel is een prachtig, een landschappelijk gebied in de Meierij en de Kempen. Heerlijk om hiervan te genieten<b> te voet of op de fiets</B>. Er zijn diverse routes die u de omgeving die u de prachtigste plekjes laten zien. We hebben daarom een aantal mooie routes voor u uitgestippeld. 

Kom uw routes (en een leuk pakket voor onderweg) ophalen bij De Donjon of onze Leolux Select Store by Donjon en breng direct een bezoekje aan onze showroom(s). De deskundige interieuradviseurs van De Donjon heten u graag welkom. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee laten zij u onze mooie collectie zien.

We staan voor u klaar!

Tijdens de zomerperiode verwelkomen wij u graag in onze winkel. U kunt geheel vrijblijvend binnenlopen. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Voor een gepersonaliseerde winkelervaring met één van onze interieuradviseurs, kunt u altijd een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

ma. 13:00 – 18:00
di. – do. 09:30 – 18:00
vr. 09:30 – 21:00
za. 09:30 – 17:00
zo. Gesloten