Een fijne zomertijd

De Donjon

Fietsen langs de prachtige Dommel

Het team van Donjon Woonburcht van Prijt is helemaal is zomerse sferen. We wensen u een fijne zomertijd toe! 

Een tijdje terug hoorden we één van onze jongere collega’s dat bekende liedje ‘op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen neuriën. We verlangen soms allemaal naar zo’n heerlijk rustig paradijselijk oord. Zeker na de twee bijzondere Corona jaren. ‘Maar zo’n heerlijk plekje kunnen wij toch ook bij onze klanten thuis creëren!?’ riep een andere collega: ‘dat is ons mooie vak, om mooie bewoonbare eilanden te maken bij mensen. In verschillende stijlen, kleuren, smaken en prijzen!’ 

Ons team staat ook deze zomer voor u klaar. Samen met u maken we graag van uw huis zo’n heerlijk bewoond eiland. Waar u en uw gasten zich thuis voelen,  om met de beentjes omhoog te ontspannen en met geliefden lang na te tafelen.

Naast genieten op uw eigen bewoonde eiland hebben we deze zomer weer de mogelijkheid om sportief van de buitenlucht te genieten.

Vanuit de centraal gelegen Donjon vertrekken een aantal recreatieve fietsroutes met de prachtige Dommel als centrale ader. Kom dus met de fiets, al of niet op de bagagedrager naar de Donjon. Start en finish met een kopje koffie en u krijgt voor onderweg de routes en een leuk pakket mee. Na zo’n route weet u dan weer even hoe belangrijk fijne meubels zijn!

Doe de Donjon Dommel Route

Het gebied rondom de Dommel is een prachtig, een landschappelijk gebied in de Meierij en de Kempen. Heerlijk om hiervan te genieten met de fiets. Er zijn diverse routes die u de omgeving die u de prachtigste plekjes laten zien. We hebben daarom een aantal mooie routes voor u uitgestippeld. 

Kom uw routes (en een leuk pakket voor onderweg) ophalen bij De Donjon en breng direct een bezoekje aan onze showroom. De deskundige interieuradviseurs van De Donjon heten u graag welkom. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee laten zij u onze mooie collectie zien.

RElaxen
na rondje langs de dommel

Na een mooie fietsroute langs de Dommel is het fijn relaxen in één van deze mooie relaxfauteuils.  Deze modellen zijn direct leverbaar en u kunt deze zomer dus nog genieten van een van de fauteuils.

Kom proefzitten in onze showroom, neem contact op voor meer informatie of bestel een van de modellen direct online.

Leolux Pallone fauteuil
1.8351.975
Flexlux Clement fauteuil
1.9812.538
Movani Hampton fauteuil
1.999
Movani Bullridge fauteuil
1.999

Maak een afspraak

Het team van de Donjon staat voor u klaar!

Wilt u een afspraak maken (in onze showroom, online of bij u thuis), hebt u vragen en/of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon: 0499 - 49 05 05

ma. 13:00 – 18:00
di. – do. 09:30 – 18:00
vr. 09:30 – 21:00
za. 09:30 – 17:00
zo. Gesloten