fbpx

Gehele collectie. Single brand store. 

Leolux Select Store 
by Donjon

De Donjon neemt Leolux Design Center Ekkersrijt over!

De Donjon is onlangs verder uitgebreid op Meubelplein Ekkersrijt. In de voormalige showroom van Leolux vestigt De Donjon haar nieuwe Leolux winkel. In deze single brand store werken de twee familiebedrijven nog intensiever samen op het gebied van collectie, service en advies.

Van harte welkom

De Leolux Select Store by Donjon is de eerste en enige volledige Leolux winkel in de wereld. Kom je bij ons de volledige (en meest actuele) collectie bekijken van Leolux en Pode, dan belandt je bij één van onze -door Leolux opgeleide- specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de producten, materialen en mogelijkheden en de nieuwste modellen.

STERK IN ELKE STIJL

Flint

Zachte, organische vormen en een comfort waar je jarenlang van geniet. Flint is alles wat je van een Leolux verwacht. En de prijs is minstens zo mooi als het design, want als 2,5-zitsbank is hij er al vanaf € 3.145. Dus kies je favoriete opstelling en materialen en zorg dat jij kunt genieten van deze heerlijke eyecatcher

NIEUW IN DE COLLECTIE

Enna

De Enna, een ontwerp dat je keer op keer verrast en elke blik beloont. Of je nu kiest voor de fauteuil, bank, divan of een mooie aanbouwset.

STIJLVOLLE COMBINATIE

Mayon en Mayuro

Lijnen van verfijning die vorm geven aan heerlijke comfortbank en fauteuil. Nu beide scherp geprijsd in Senso-leer.

VOL ZITCOMFORT EN KWALITEIT

Blader door de Leolux-collectie

Vraag nu kosteloos de nieuwste editie van de Leolux-catalogus aan.

De mooiste Leolux creëer je zelf

Kies je persoonlijke favoriet en begin gelijk met het samenstellen in de Leolux Creator.