LEOLUX HOEKBANKEN

Een Leolux hoekbank: een riant rustpunt.

Bij Leolux vindt u zeker een design hoekbank die in uw interieur en uw ruimte past. Dit omdat ze bij Leolux niet geloven in serieproducten. Alle meubelen zijn uniek en worden ook zo gebouwd. De grote collectie design hoekbanken bevat vele elementen, stijlen en stofferingen. Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of toch liever een hoekbank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design hoekbank.

De opvallende collectie hoekbanken van Leolux

Met toonaangevende designer als Beck design, Gino Corollo en Jan Armgardt stelt Leolux een eigentijdse collectie bankstellen samen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwste Rego bank. Deze hoekbank is een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. De mogelijkheden van het programma zijn talrijk en bijzonder. Of het uitgebreide bankenprogramma Bellice met zijn banken, divans en aanbouwelementen. De Bellice brengt samen, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking.
Wilt u het echte Leolux comfort ervaren? Kies dan de Devon. Deze hoekbank scoort met zijn comfort. Zacht en tegelijkertijd stevig, met verstelbare zones in zowel de armen als de rug. En dat is handig, want zo worden zitten en liggen allebei even aangenaam.

Een Leolux hoekbank bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux hoekbanken ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de hoekbanken van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Toont alle 11 resultaten

Leolux hoekbanken

Leolux design meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze - door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.​