LEOLUX HOEKBANKEN

Een Leolux hoekbank: een riant rustpunt.

Bij Leolux vindt u zeker een design hoekbank die in uw interieur en uw ruimte past. Dit omdat ze bij Leolux niet geloven in serieproducten. Alle meubelen zijn uniek en worden ook zo gebouwd. De grote collectie design hoekbanken bevat vele elementen, stijlen en stofferingen. Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of toch liever een hoekbank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design hoekbank.

De opvallende collectie hoekbanken van Leolux

Met toonaangevende designer als Beck design, Gino Corollo en Jan Armgardt stelt Leolux een eigentijdse collectie bankstellen samen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwste Rego bank. Deze hoekbank is een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. De mogelijkheden van het programma zijn talrijk en bijzonder. Of het uitgebreide bankenprogramma Bellice met zijn banken, divans en aanbouwelementen. De Bellice brengt samen, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking.
Wilt u het echte Leolux comfort ervaren? Kies dan de Devon. Deze hoekbank scoort met zijn comfort. Zacht en tegelijkertijd stevig, met verstelbare zones in zowel de armen als de rug. En dat is handig, want zo worden zitten en liggen allebei even aangenaam.

Een Leolux hoekbank bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux hoekbanken ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de hoekbanken van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie