LEOLUX BANKEN

Een Leolux bank voor elk interieur

In elk eigentijds interieur past een Leolux design bank. Als blikvanger of centraal rustpunt voor de gehele familie. Omdat comfort in de Leolux-filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, extra stevig of juist zachter schuim.

Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of liever een bank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank.

De uitzonderlijke collectie banken van Leolux

Met toonaangevende designer als Beck design en Axel Enthoven stelt Leolux een uitzonderlijke collectie bankstellen samen. Zoals bijvoorbeeld de Feliza bank. Deze bank is zowel een genot om naar te kijken én om op te zitten. Felizia combineert een actief comfort met eigentijdse rondingen en rijke details. Of het uitgebreide bankenprogramma Flint met zijn banken, divans en aanbouwelementen. De Flint is één brok energie en heeft een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist. De organische vormen van de zitting en de armdelen geven de Flint een vriendelijke uitstraling. Bent u op zoek echter op zoek naar een echte designklassier? Kies dan voor de Bora Bora. Einthoven creëerde een vormenspel waar de tijd geen vat op heeft. De ongewijzigde klassieker met een ultra hoog comfort.

Een Leolux bank bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux banken ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de banken van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Resultaat 1–15 van de 22 resultaten wordt getoond