LEOLUX BANKEN

Een Leolux bank voor elk interieur

In elk eigentijds interieur past een Leolux design bank. Als blikvanger of centraal rustpunt voor de gehele familie. Omdat comfort in de Leolux-filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, extra stevig of juist zachter schuim.

Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of liever een bank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank.

De uitzonderlijke collectie banken van Leolux

Met toonaangevende designer als Beck design en Axel Enthoven stelt Leolux een uitzonderlijke collectie bankstellen samen. Zoals bijvoorbeeld de Feliza bank. Deze bank is zowel een genot om naar te kijken én om op te zitten. Felizia combineert een actief comfort met eigentijdse rondingen en rijke details. Of het uitgebreide bankenprogramma Flint met zijn banken, divans en aanbouwelementen. De Flint is één brok energie en heeft een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist. De organische vormen van de zitting en de armdelen geven de Flint een vriendelijke uitstraling. Bent u op zoek echter op zoek naar een echte designklassier? Kies dan voor de Bora Bora. Einthoven creëerde een vormenspel waar de tijd geen vat op heeft. De ongewijzigde klassieker met een ultra hoog comfort.

Een Leolux bank bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux banken ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de banken van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

Leolux banken

Leolux design meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze - door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Design collectie van Leolux

De Leolux collectie biedt een breed assortiment zitideeën met een heel eigen handschrift. Vele van de modellen zijn al jaren in de collectie en kunnen dan ook echt designklassiekers genoemd worden. Zo'n echte 'klassieker' is bijvoorbeeld de Tango bank. Deze flexibele karakterbank is al drie decennia toonaangevend. Of liever een fauteuil van Leolux? De Pallone fauteuil werd oorspronkelijk ontworpen voor het Huis van de Toekomst. Inmiddels is het een van de bekendste fauteuils van Leolux. Een perfecte blikvanger in een eigenzinnig interieur.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.​