LEOLUX FAUTEUILS

Een individueel geniet moment met de fauteuils van Leolux

Een beeldbepalend element voor uw woonruimte, of een functioneel meubel dat aansluit bij uw zithoek? De fauteuils van Leolux zijn er in alle soorten en maten. Van expressief tot ingetogen. En bijna allemaal zijn ze voorzien van functies die het zitten nog aangenamer maken. Ook als u bijvoorbeeld iets langer of korter bent dan gemiddeld.

Kies uit het grote aanbod hoogwaardige stoffen en leersoorten u ideale afwerking. En met een zeer ruime keuze aan bekleding, kleuren en comfort biedt de collectie voor iedere smaak, budget en wens een passende fauteuil.

Leolux fauteuils: van bekroond ontwerp tot opvallende design.

Leolux bewijst dat comfort en elegantie subliem samengaan. Een goed voorbeeld hiervan is de luxe draaifauteuil Caruzzo. Deze bekroonde fauteuil is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook om in te zitten. Met de uitgekiende mechaniek bepaalt u zelf hoe passief of actief u zit. Of kiest u voor het tijdloze design van de Scylla fauteuil? Met zijn kleine details en perfectionistische afwerking zorgt het ontwerp van de Scylla dat het ook na vele jaren gemakkelijk elke toets doorstaat. Op zoek naar een echte blikvanger? De Papageno fauteuil is het Leolux symbool voor speelsheid, plezier en humor met al meer dan twintig jaar historie.

Een Leolux fauteuil bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux fauteuils ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste fauteuil voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de fauteuils van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie