LEOLUX FAUTEUILS

Een individueel geniet moment met de fauteuils van Leolux

Een beeldbepalend element voor uw woonruimte, of een functioneel meubel dat aansluit bij uw zithoek? De fauteuils van Leolux zijn er in alle soorten en maten. Van expressief tot ingetogen. En bijna allemaal zijn ze voorzien van functies die het zitten nog aangenamer maken. Ook als u bijvoorbeeld iets langer of korter bent dan gemiddeld.

Kies uit het grote aanbod hoogwaardige stoffen en leersoorten u ideale afwerking. En met een zeer ruime keuze aan bekleding, kleuren en comfort biedt de collectie voor iedere smaak, budget en wens een passende fauteuil.

Leolux fauteuils: van bekroond ontwerp tot opvallende design.

Leolux bewijst dat comfort en elegantie subliem samengaan. Een goed voorbeeld hiervan is de luxe draaifauteuil Caruzzo. Deze bekroonde fauteuil is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook om in te zitten. Met de uitgekiende mechaniek bepaalt u zelf hoe passief of actief u zit. Of kiest u voor het tijdloze design van de Scylla fauteuil? Met zijn kleine details en perfectionistische afwerking zorgt het ontwerp van de Scylla dat het ook na vele jaren gemakkelijk elke toets doorstaat. Op zoek naar een echte blikvanger? De Papageno fauteuil is het Leolux symbool voor speelsheid, plezier en humor met al meer dan twintig jaar historie.

Een Leolux fauteuil bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom het comfort en design van de Leolux fauteuils ervaren. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste fauteuil voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de fauteuils van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Leolux fauteuils

Leolux design meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze - door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.​