Leolux

Superieur in jouw interieur

De Leolux collectie biedt een breed assortiment aan design meubelen met een geheel eigen identiteit. Je kunt het zien aan de verfijnde afwerking, je kunt het voelen als je gaat zitten. Dit is een echte Leolux! De meubels worden al sinds 1934 op bestelling gemaakt. Zo vervaardigt Leolux een meubel dat perfect aansluit bij jouw woonwensen.

Leolux Select Store Eindhoven

Een bezoek aan de Donjon Leolux Select Store is meer dan de moeite waard. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw woondromen. Ze adviseren je daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen je graag bij een totaaladvies.

Welkom dus bij de Donjon en de Leolux Selectstore. Samen maken we je interieur nog mooier!

LEOLUX BANKEN

In elke eigentijds interieur past een Leolux-bank. Als blikvanger of centraal rustpunt voor het hele gezin. Omdat comfort in de Leolux-filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, extra stevig of just zachter schuim.

Kies je eigen comfort, de kleuren en de bekleding. Een leren bank of liever een bank in stof? Zelf de kleur van de siernaden kies je uit de ruim collectie van Leolux.

LEOLUX HOEKBANKEN

Ben je op zoek naar een hoekbank, dan vind je bij Leolux zeker de design hoekbank die bij jouw interieur en ruimte past. Met een omvangrijk scala aan elementen stel je jouw ideale bank samen. 

In de ontdekkingsreis naar een nieuw meubel is de Leolux Creator een welkome gids. Met deze online product configurator kun je nagenoeg elke Leolux-product vormgeven op je computer. 

LEOLUX Fauteuils

Een beeldbepalend element voor jouw woonruimte, of een functionele meubel dat aansluit bij je zithoek?

De fauteuils van Leolux zijn er in alle soorten en maten. Van expressief tot ingetogen. En bijna allemaal zijn ze voorzien van functies die het zitten nog aangenamer maken. Ook als je bijvoorbeeld iets langer of korter bent dan gemiddeld.

LEOLUX EETkamertafels

Bij een tafel stel je een centrale ontmoetingsplek voor: een plaats voor een mooie maaltijd met vrienden, een fijn gesprek met elkaar of ‘Quality time’ met een boek of tijdschrift. 

LEOLUX stoelen

Zitten moet altijd comfortabel zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meubelen in je zitkamer, maar aan de tafel verdien je comfort van een echte Leolux. Van een heerlijke eetkamerfauteuil tot een stijlvolle stoel met het comfort om urenlang geriefelijk te tafelen; je slaagt gegarandeerd in de smaakvolle collectie eetkamerstoelen van Leolux  

LEOLUX SALON- EN BIJZETAFELS

De Leolux-collectie biedt een ruim assortiment van stijlvolle en praktische salontafels en bijzetters. In de finesse en kwaliteit herkent u de kenmerkende Leolux-aandacht voor vorm, afwerking en comfort. En met de talloze opties in materialen en kleuren is de perfecte aanvulling van uw interieur altijd binnen handbereik.

LEOLUX ACCESSOIRES

Elk interieur is een compositie. Een geheel van elementen, groot en klein, die samen een sfeer zetten. Jouw sfeer. Voor ene subliem totaalplaatje biedt Leolux je een ruime keuze in de mooiste accessoires. Creeer een prachtige basis met een hoogwaardig karpet en breng de finishing touch aan met stijlvolle sierkussens. Met de accessoires van Leolux voelt je interieur pas echt compleet.

LEOLUX CREATOR

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor jouw interieur vergt heel wat van je verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kun je voor de geest halen? Voortaan wel, met de Leolux Creator. En je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Delen en ervaren

De Leolux Creator is er om eindeloos te experimenteren. Of juist voor die laatste check: hoe zag die droomfauteuil er ook alweer uit? Want uiteraard biedt de Creator je de mogelijkheid om al jouw designs op te slaan en te delen. En als je het perfecte meubel hebt samengesteld, rest er niets anders dan een afspraak te maken bij de Leolux Select Store. Want hoe mooi en fotorealistisch de Creator ook is, nergens ervaar je een meubel zo goed als in de showroom.

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor je klaar! We presenteren en adviseren u graag over collectie van Leolux.

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in Leolux Select Store. Hier kun je de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen.

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Leolux Design Meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze – door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Design collectie van Leolux

De Leolux collectie biedt een breed assortiment zitideeën met een heel eigen handschrift. Vele van de modellen zijn al jaren in de collectie en kunnen dan ook echt designklassiekers genoemd worden. Zo’n echte ‘klassieker’ is bijvoorbeeld de Tango bank. Deze flexibele karakterbank is al drie decennia toonaangevend. Of liever een fauteuil van Leolux? De Pallone fauteuil werd oorspronkelijk ontworpen voor het Huis van de Toekomst. Inmiddels is het een van de bekendste fauteuils van Leolux. Een perfecte blikvanger in een eigenzinnig interieur.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.

LEOLUX SELECT STORE

De eerste volledige Leolux winkel in de wereld, een single brand store. Dé plek in zuiden waar je met de complete presentatie van Leolux kunt vinden.

Ekkersrijt 4040
5692 DA Son en Breugel
(Eindhoven) Nederland


Let op! Geef bij het invoeren de adresgegevens in het navigatiesyteem de stad Son aan.