LEOLUX SALON-EN BIJZETTAFELS

Een Leolux salon- of bijzettafel met finesse en kwaliteit

De Leolux-collectie biedt een ruim assortiment van stijlvolle en praktische salontafels en bijzetters. In de finesse en kwaliteit herkent u de kenmerkende Leolux-aandacht voor vorm, afwerking en comfort. En met de talloze opties in materialen en kleuren is de perfecte aanvulling van uw interieur altijd binnen handbereik. Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en ontdek de mogelijkheden.

Een stijlvolle Leolux salontafel

Kiest u voor een Leolux salontafel, dan kiest u voor een echte blikvanger in uw huis. De salontafels hebben een uitgesproken en opvallend design; typisch Leolux. Een goed voorbeeld is de Liliom salontafel serie. Deze serie van organisch gevormde tafeltjes is verkrijgbaar in meerdere vormen en hoogtes. U schuift ze over elkaar heen voor een opgeruimde aanblik.

Een praktische Leolux bijzettafel

De bijzettafels van Leolux zijn stuk voor stuk designobjecten die opvallen in uw interieur. De strak vormgegeven bijzetters hebben een frisse en stijlvolle uitstraling en zijn ideaal te combineren met diverse woonstijlen. Een goed voorbeeld is de Griffo bijzettafel. Dit handzame en draagbare tafeltje neemt u eenvoudig mee naar de plek waar bij nodig is. Het blad van de Griffo kunt u over de zitting of lage arm van uw bank plaatsen, zo wordt hij een geweldig praktische aanvulling op uw wooncomfort, die amper ruimte inneemt.

De Leolux salontafels en bijzettafels bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven salontafels en praktische bijzettafels van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste salon- of bijzettafel voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de salon-neb bijzettafels van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie