LEOLUX SALON-EN BIJZETTAFELS

Een Leolux salon- of bijzettafel met finesse en kwaliteit

De Leolux-collectie biedt een ruim assortiment van stijlvolle en praktische salontafels en bijzetters. In de finesse en kwaliteit herkent u de kenmerkende Leolux-aandacht voor vorm, afwerking en comfort. En met de talloze opties in materialen en kleuren is de perfecte aanvulling van uw interieur altijd binnen handbereik. Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en ontdek de mogelijkheden.

Een stijlvolle Leolux salontafel

Kiest u voor een Leolux salontafel, dan kiest u voor een echte blikvanger in uw huis. De salontafels hebben een uitgesproken en opvallend design; typisch Leolux. Een goed voorbeeld is de Liliom salontafel serie. Deze serie van organisch gevormde tafeltjes is verkrijgbaar in meerdere vormen en hoogtes. U schuift ze over elkaar heen voor een opgeruimde aanblik.

Een praktische Leolux bijzettafel

De bijzettafels van Leolux zijn stuk voor stuk designobjecten die opvallen in uw interieur. De strak vormgegeven bijzetters hebben een frisse en stijlvolle uitstraling en zijn ideaal te combineren met diverse woonstijlen. Een goed voorbeeld is de Griffo bijzettafel. Dit handzame en draagbare tafeltje neemt u eenvoudig mee naar de plek waar bij nodig is. Het blad van de Griffo kunt u over de zitting of lage arm van uw bank plaatsen, zo wordt hij een geweldig praktische aanvulling op uw wooncomfort, die amper ruimte inneemt.

De Leolux salontafels en bijzettafels bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven salontafels en praktische bijzettafels van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste salon- of bijzettafel voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de salon-neb bijzettafels van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie
Leolux salon- en bijzettafels

Leolux design meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze - door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.​