CONTACT

Telefoon: 0499 – 49 05 05

Whatsapp: 06 – 36 02 18 89  Whatsapp

BEZOEK

Ekkersrijt 4001
5692 DB Son en Breugel (Eindhoven)
Nederland

Let op dat u bij het invoeren van de adresgegevens in een navigatiesyteem de stad Son aangeeft en niet Eindhoven!

KvK nummer: 17127115

OPENBAAR VERVOER

Bezoek u De Donjon met het openbaar vervoer?

Neem dan buslijn 406 vanaf station Eindhoven. Stap uit bij de nieuwe stop (Bushalte Meubelboulevard) op nog geen 200 meter lopen van de Donjon.

OP DE FIETS

Bezoek De Donjon tijdens een van de prachtige fietsroutes in de omgeving.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf 3 maart kunnen wij u weer -op afspraak- in onze showroom ontvangen. Daarnaast zijn onze verkoop- en kantoormedewerkers altijd aanwezig én bereikbaar op onderstaande tijden.
maandag 13:00 – 17:00
dinsdag – zaterdag 09:30 – 17:00
zondag Gesloten

PLAN EEN AFSPRAAK BIJ U THUIS, ONLINE OF IN DE WINKEL

Nu de deuren van De Donjon weer vanaf 3 maart, op een verantwoorde manier, beperkt open mogen kunt u natuurlijk direct een tijdslot reserveren voor een een adviesgesprek in de winkel. We dienen daarvoor de geldende regels te volgen en mogen er maximaal 2 klanten per verdieping verblijven. Door onze stand alone ligging, 3 ingangen en 3 verdiepingen kunnen we hier mensen ruim en op een verantwoorde wijze ontvangen. Daarnaast bieden we uiteraard onze succesvolle services showroom aan huis en online adviesgesprekken ter voorbereiding van uw bezoek aan de winkel of na uw bezoek als vervolg. Geef in onderstaand formulier uw voorkeuren aan en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

CONTACTFORMULIER

ROUTE NAAR DE DONJON