fbpx

Where beauty comes naturally

LEOLUX

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Ook 85 jaar na de oprichting is Leolux een vaste waarde in Europees design van Nederlandse bodem. Als familiebedrijven hebben de Donjon en Leolux al generaties lang een goede samenwerking. Een inspirerende schakel daarbij is de Leolux Design Center. Deze bevindt zich op loopafstand van de Donjon. Met de collectie en expertise van beide staan we u graag ten dienste. Samen vormen we een uniek Leolux Design district in het hart van de design regio Eindhoven. De innovatieve designcollectie van Leolux is duurzaam, comfortabel en van topkwaliteit. De meubelen worden daarnaast speciaal voor u op bestelling gemaakt. Zorgt voor een unieke meubel dat helemaal bij u en uw interieur aansluit.

Welkom dus bij de Donjon en de Leolux Selectstore. Samen maken we uw interieurs nog mooier!. 

BESTEL GRATIS HET NIEUWSTE COLLECTIEBOEK

Vul hieronder uw gegevens in en
wij sturen u kosteloos het Collectieboek 2020/2021 op!

LEOLUX DESIGN MEUBELS

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering. Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze – door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Banken van Leolux- een riant rustpunt

In elk eigentijds interieur past een Leolux design bank. Als blikvanger of centraal rustpunt voor de gehele familie. Omdat comfort in de Leolux-filosofie een belangrijke plaats inneemt, zijn vrijwel alle designbanken van Leolux voorzien van extra opties: verstelbare ruggen en zittingen, hogere pootjes, extra stevig of juist zachter schuim.  Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of liever een bank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank.

De tafels van Leolux zijn er voor elk moment

Bij een tafel stelt u zich een centrale ontmoetingsplek voor. Een plaats voor een mooie maaltijd met vrienden, een fijn gesprek met elkaar of ‘quality time’ met een goed boek of tijdschrift. En daar heeft u helemaal gelijk in. Maar een tafel kan ook een handige bijzetten zijn of een stijlvolle salontafel. Welk type tafel u ook zoekt, bij Leolux kunt u altijd terecht. Schuif aan of schuif bij, u bent van harte welkom.

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Donjon!

Een individueel geniet moment met de fauteuils van Leolux

Een beeldbepalend element voor uw woonruimte, of een functioneel meubel dat aansluit bij uw zithoek? De fauteuils van Leolux zijn er in alle soorten en maten. Van expressief tot ingetogen. En bijna zijn ze allemaal voorzien van functies die het zitten nog aangenamer maken. Ook als u bijvoorbeeld iets langer of korter bent dan gemiddeld.

Een sfeervol samenzijn met de stoelen van Leolux

Zitten moet altijd comfortabel zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meubelen in uw zitkamer, maar ook aan tafel verdient u het comfort van een echte Leolux. Van een heerlijke eetkamerfauteuil tot een stijlvolle stoel met comfort om urenlang aangenaam te kunnen tafelen. U slaagt gegarandeerd in de smaakvolle stoelen van Leolux.

ROUTE NAAR DE LEOLUX SELECT STORE

In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.