Dineren in stijl met de tafels van De Donjon 

Voeg wat klasse toe aan eetkamer met designer tafels van De Donjon. Of u nu dineert met vrienden of familie u wilt genoeg plek hebben om al u gasten uit te kunnen nodigen. Er is een grote collectie designer tafels beschikbaar bij De Donjon. Van klassieke tafels tot hele moderne tafels. De tafels zijn beschikbaar in alle vormen en materialen bij De Donjon voor elk wat wils. U kunt je tafels helemaal zelf samenstellen met een van onze interieuradviseurs.  

De Donjon beschikt over deskundige team interieuradviseurs. Die u graag adviseren of helpen van het maken juiste keuze voor u tafel. U kunt een afspraak maken in de showroom met een interieuradviseur. Het is bovendien ook mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering voor u tafel. 

Dus door de grote collectie van De Donjon biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende designstoelen. Met designer merken zoals Arco, Bert Plantagie en Mobitec. 

Ontdek onze uitgebreide collectie en vele personalisatie mogelijkheden. Bezoek de showroom van De Donjon en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs 

Filters

Filter op merk
Filter op categorie

Resultaat 1–15 van de 124 resultaten wordt getoond