Dineren in stijl met de stoelen van De Donjon

Voeg wat klasse toe aan eetkamer met designer stoelen van De Donjon. Of u nu dineert met vrienden of familie u wilt altijd lekker zitten en lang natafelen met gezelschap. Er is een grote collectie designer stoelen beschikbaar bij De Donjon. Van klassieke stoelen tot hele moderne stoelen. De stoelen zijn beschikbaar in alle vormen en materialen bij De Donjon voor elk wat wils. U kunt je stoel helemaal zelf samenstellen met een van onze interieuradviseurs.  

De Donjon beschikt over deskundige team interieuradviseurs. Die u graag adviseren of helpen van het maken juiste keuze voor u stoelen. U kunt een afspraak maken in de showroom met een interieuradviseur. Het is bovendien ook mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering van u stoelen. 

Dus door de grote collectie van De Donjon biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende designstoelen. Met designer merken zoals Bert Plantagie, Mobitec en Rolf Benz. 

Ontdek onze uitgebreide collectie en vele personalisatie mogelijkheden. Bezoek de showroom van De Donjon en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs 

Filters

Filter op merk
Filter op categorie