fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

DE DONJON

MEUBELONDERHOUD

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij uw aankoop, maar staan we ook na de koop voor u klaar.
Met service, garantie en met tips en adviezen voor het onderhoud van uw  meubelen.
Neem bij vragen of twijfel contact met ons op.

Uw interieur is een kostbaar bezit.

Uw interieur bepaalt voor een belangrijk deel het woongenot.​ Een regelmatig onderhoud is dan ook geen overbodige luxe.

Het is overigens van het grootste belang dat u bij het onderhoud van uw interieur altijd de (eventueel) meegeleverde product- en onderhoudsinformatie strikt opvolgt! Onderhoud is van belang voor de conditie van uw interieur, maar ook een voorwaarde voor garantie in het geval van reclamaties. De Donjon stelt zich niet aansprakelijk voor een onoordeelkundige uitvoering van de gegeven tips. Neem bij twijfel contact met ons op.

Houten meubelen

Van de dertig-tot veertigduizend houtsoorten op aarde vinden er zo’n tweehonderd hun weg naar de meubelproductie. Hout is een natuurlijk product. Daarom blijft het enigszins ‘werken’ en kunnen er kleurverschillen voorkomen.

Meubelstoffen

Eigenschappen van meubelstoffen zijn sterk afhankelijk van het type garen, de stofconstructie en de eventuele nabehandeling. U kunt de duurzaamheid en de eigenschappen van een stof niet relateren aan de prijs.

Meubelleder

Leder is een natuurproduct met een aantal specifieke kenmerken. Het is niet alleen praktisch ondoenlijk om een volkomen gave huid voor verwerking te realiseren, maar dergelijke ‘beschadigingen’ geven leder ook haar typische karakter.

Overige materialen

Het Braziliaans leisteen, Belgisch hardsteen, graniet en RVS zijn enkele van de mooie materialen waar de meubelen van de Donjon van gemaakt zijn. Deze verschillende materialen hebben natuurlijk verschillende aandacht nodig.

Algemene onderhoud tips

Het is logisch dat u uw meubelen zo lang mogelijk, zo mooi mogelijk wilt houden. Daarom een aantal algemene tips ter voorkoming van schade.

Onderhoudsproducten