Een bank voor elk interieur vind je bij De Donjon

Een bank moet fijn zitten, passen in uw interieur en voldoen aan uw persoonlijke zit wensen. Bij De Donjon heeft u de keuze uit talloze verschillende bankstellen. Maar waar moet u beginnende met het vinden van de juiste bank? Dan bent u bij De Donjon aan het juiste adres met een uitgebreide collectie banken. Er is een uitgebreide collectie stoffen en leder beschikbaar bij De Donjon voor elk wat wils. De stof en de kleur van je bank kunnen de hele uitstraling van je woonkamer bepalen. Er is ook ruim assortiment maten beschikbaar van 1,5-zits tot een 4,5-zits bank. Zo beschikt De Donjon ook over verschillende stijlen banken van klassieke banken tot moderne banken.

De Donjon beschikt over deskundige team interieuradviseurs. Die u graag adviseren of helpen van het maken juiste keuze voor u interieur. U kunt een afspraak maken in de showroom met een interieuradviseur. Het is bovendien ook mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.

Dus door de grote collectie van De Donjon biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende designbank. Met designer merken zoals Leolux, Rolf Benz en Natuzzi Italia.

Ontdek onze uitgebreide collectie en vele personalisatie mogelijkheden. Bezoek de showroom van De Donjon en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie