BANKEN BIJ DE DONJON

EEN BANK VOOR ELK INTERIEUR

Een bank moet fijn zitten, passen in uw interieur en voldoen aan uw persoonlijke zitwensen. Bij De Donjon heeft u de keuze uit talloze verschillende bankstellen.

Kies u eigen bekleding, de kleuren en het comfort. Een leren bank of liever een bank van stof? De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank.

Ontdek onze uitgebreide collectie en vele personalisatie mogelijkheden. Bezoek de showroom van De Donjon en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Resultaat 1–15 van de 156 resultaten wordt getoond

FÉST Kate bank
2.199
AANBIEDING
MOVANI Keranio bank
2.320 1.740
AANBIEDING
Rolf Benz 322 bank
2.3102.550
Studio MIK Blos bank
1.9992.289
De Sede bank DS-450 sfeer
AANBIEDING
De Sede bank DS-450
9.425 7.999
Banken voor elk interieur

Uw persoonlijke bankstel.

Bent u op zoek naar een compacte bank, een royale zithoek of iets daar tussenin? Dan ben u bij De Donjon aan het juiste adres. Bij De Donjon vindt u namelijk een uitgebreid collectie banken van verschillende merken, zoals Leolux, Rolf Benz, EYYE en Natuzzi Italia.

Een nieuwe bank aanschaffen?

In uw zoektocht naar de bank die helemaal voldoet aan uw stijl en woonwensen zult u een aantal zaken moeten afwegen. Bijvoorbeeld wat voor bank past er in mijn woonkamer? Kies ik voor een leren of stoffen bank? En ga ik voor een solitaire bank, een zitgroep, hoekbank of meerdere banken? Bij De Donjon vindt u diverse bankenprogramma’s die qua afmetingen, zitdiepte en -hardheid en breedte volledig zijn af te stemmen op uw lichaamsafmetingen en persoonlijke wensen. Dit zorgt ervoor dat kiezen een feest wordt en uw meubel uniek. Vindt u een keuze maken toch wat lastig? Dan zijn er altijd onze deskundige adviseurs die u graag helpen. Bezoek onze winkel en laat u adviseren over uw nieuwe bank!