/
Leolux Bora Bora bank

Leolux Bora Bora bank

3.385

De Bora Bora banken waren destijds echt een absolute revolutie. De Bora Bora bank is de ongewijzigde klassieker, met een ultra hoog zitcomfort.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Bora Bora bank 2,5-zits in leer. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.385

Loading...

Beschrijving

Leolux Bora Bora bank

De in de jaren 80 ontworpen Bora Bora bank van Leolux waren destijds een absolute revolutie.

Ontwerper Axel Venthoven wist een uniek model te ontwerpen met een design dat zo licht was en subtiel, dat was ongekend.  De Leolux Bora Bora bank is een ongewijzigde klassieker, met een ultra hoog comfort. Zo vormen de zachte kussen van de armen en de ruggen naar uw lichaam.

Kenmerken

  • Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank.
  • Met bijpassende poef.
  • Extra comfortopties: zithoogte +3 of -3 cm, zitdiepte -3 cm.

Design: Axel Enthoven

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Leolux bank helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux Bora Bora bank 2,5-zits in leer.
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.
Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Bora Bora bank samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.


Actie: nu tot €750,- korting op de Bora Bora bank

Leolux heeft voor u een zeer mooie actie op de Bora Bora bank in 2-zits, 2,5-zits en 3-zits. Profiteer van de actieprijzen bij aankoop van de Bora Bora met de leersoorten Senso of Wapiti en de stof Spazio.

Voorwaarden kortingsactie Bora Bora bank

  • De actie is zowel geldig op de Bora Bora 2-zits, 2,5 zits bank, 3-zits bank, fauteuil en poef. 
  • De actie is geldig op de stof Spazio en de leersoorten Wapiti en Senso.
  • Prijsvoorbeeld: Bora Bora 3-zits in Spazio stof van €3545,- voor €2795,- en in Wapiti leer nu van €3720,- voor €3275,-

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie