Loading...

Beschrijving

Leolux bank Rego

Op uitnodiging van Leolux tekende Gino Carollo het programma Rego. Vol overgave creëerde hij een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. Elke bank en elk element is een sculptuur op zich, met vloeiende lijnen. De experts van Leolux zorgden op hun beurt voor een ongeëvenaard comfort, waarmee u zich de koning te rijk voelt.

Intrigerende elementen

De mogelijkheden van het programma zijn talrijk en bijzonder. Natuurlijk biedt Rego alle opstellingen die u van een bankenprogramma mag verwachten. Maar de liefhebbers van origineel design kunnen hun hart ophalen aan de ‘curved’ elementen. Deze hebben lichte boog, die een spannend visueel effect geeft. Zeker in combinatie met de ronde chaise longue hebben ze een sublieme aanblik.

Allure en uitstraling

Naast verrassende opstellingen heeft het Rego-programma ook details die het ontwerp de allure en uitstraling geven die bij een Italiaans ontwerp horen. De verfijnde kromming van de armleuningen bijvoorbeeld. En wat te denken van de stijlvolle poten, die uit de flanken van de bank voortkomen.

Kenmerken

  • Rego is een aanbouwprogramma met verschillende banken, elementen en poefs 
  • Voor de bekleding kan worden gekozen voor leer of stof of een combinatie hiervan.
  • Comfort-opties: zitdiepte -2 cm / zithoogte +2 cm
  • De poten zijn te verkrijgen in gepolijst aluminium of gepoedercoat

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Leolux bank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. U ziet de Leolux Rego bank in het stof. 

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Leolux Rego bank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie