Leolux meubel collectie
De Leolux collectie biedt een breed assortiment aan design meubelen met een geheel eigen identiteit. U kunt het zien aan de verfijnde afwerking, u kunt het voelen als u gaat zitten. Dit is een echte Leolux!

Ontdek de wereld van Leolux: van prettige leefmeubels tot modellen met een meer kunstzinnig karakter. Hoe u uiteindelijk meubel eruit komt te zien, dat bepaald u zelf. Hierbij heeft u de keuze uit vele honderden soorten leer en stof. Natuurlijk kiest u daar zelf ook een bijpassende lak- en gatenkleur bij. Daarnaast heeft bijna elk Leolux zitmeubel verschillende verstelfuncties en maatvarianten waardoor u Leolux meubel helemaal aansluit op uw persoonlijke woon- en comfortwensen.
Leolux: meubelen met hightech en puur ambacht.
Bij Leolux geloven ze namelijk niet in serieproducten. Alle meubelen zijn uniek en zo worden ze ook gebouwd. Met het vakmanschap van de houtbewerkers, schuimspecialisten, leersnijders, stiksters en stoffeerders. In hun geduldige handen groeit het beroemde Leolux comfort. De combinatie van hightech en ambacht stelt Leolux in staat unieke producten te vervaardigen naar de individuele wensen van u als klant.
De Donjon en Leolux werken samen.
Als familiebedrijven hebben de Donjon en Leolux al generaties lang een goede samenwerking. Een inspirerende schakel daarbij is de Leolux Design Center. Het inspiratie- en adviescentrum van Leolux. Deze bevindt zich op loopafstand van de Donjon waardoor de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik is. Samen tonen we u graag de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland.

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs helpen u graag met het realiseren van uw woondromen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.
Welkom dus bij de Donjon en de Leolux Selectstore. Samen maken we uw interieur nog mooier!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie