Leolux bijzettafel Amulet

Een onmisbaar accessoire

De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering maar de Leolux Aditi salontafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Leolux bijzettafel Amulet

De Amulet-serie van Edward van Vliet: opvallend door zijn vorm en verhoudingen, praktisch in het dagelijks gebruik. De achthoekige poef biedt een extra zitplek, maar is door zijn stevige en vlakke zitting ook heel bruikbaar als bijzettafel.

Amulet I is aan de onderzijde afgerond met facetten en krijgt extra diepte door de opengewerkte verticale naden met aan de binnenzijde een afwijkende kleur (optie). Amulet II heeft zowel boven als onder facetten. Hier zijn de accenten aangebracht in de vorm van een siersteek, die versmelt met, of juist kleurrijk afsteekt tegen de bekleding van uw keuze. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in twee afmetingen met verschillende hoogtes.

De rijke en comfortabele Amulet poef: een onmisbaar accessoire in de Van Vliet collectie voor Leolux.

Kenmerken

  • Beide Amulet poefs zijn leverbaar in de maten 48x48x47 en 80x80x40.
  • De poefs worden uitgevoerd in stof of leer naar keuze. De accenten van Amulet I uitsluitend in de Leolux bekledingen.
Design: Edward van Vliet, 2017

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering maar de Leolux Amulet bijzettafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie