Leolux Lindo bank

3.530

De bank Lindo van Leolux is dan wel compact, maar hij is ook een ster in comfort, details en keuzemogelijkheden.

 

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

3.530

Loading...

Beschrijving

Leolux Lindo bank

Fijn gezelschap, ook voor kleinere interieurs

De bank Lindo van Leolux is dan wel compact, maar hij is ook een ster in comfort, details en keuzemogelijkheden. De perfecte ondersteuning komt voor rekening van de stevige zitting en de iets verhoogde rug. Het geïntegreerde lendenkussen wordt fraai geaccentueerd door een diepliggende naad. En omdat iedereen anders is, biedt Lindo hoogte- en diepteopties, om het comfort verder te verfijnen. Je persoonlijke smaak kun je laten gelden bij de bekleding (binnen- en buitenzijde zijn apart te kiezen) en de kleur van de speciaal gegoten voetjes, die eigenwijs onder de zitting uitsteken.

Kenmerken
  • Leverbaar als 2-, 2,5- en 3-zitsbank, met een bijpassende poef.
  • De lendensteun biedt extra steun.
  • De pootjes zijn uitgevoerd in gepolijst aluminium, lak of poedercoat “Epoxy”.
  • Comfortopties: zitdiepte -2 cm, zithoogte +2 cm

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Leolux bank helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. U ziet hier Leolux Lindo bank in het stof.

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Christian Werner