Leolux kussen Lusso

Namens Leolux: sluimer zacht

Lusso is uniek in zijn decoratieve waarde, door het handmatig gestikte motief aan de voorzijde dat het kussen voorziet van een speels en eigentijds reliëf.

Meer informatie over de Leolux Lusso kussens vindt u bij de Leolux Selectstore van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs.

Loading...

Beschrijving

Leolux kussen Lusso

Sierkussens zijn er in soorten en maten. Decoratief en functioneel, als comfortabele ondersteuning. Bij Leolux houden wij erg van het royale sluimerkussen, dat beide functies vervult.

Lusso is uniek in zijn decoratieve waarde, door het handmatig gestikte motief aan de voorzijde dat het kussen voorziet van een speels en eigentijds reliëf. Helemaal persoonlijk wordt Lusso omdat u zelf de materialen en de kleuren kiest uit de Leolux collectie: aan de voorzijde stof of leer, aan de achterzijde stof. Voor een heerlijk zacht comfort vullen wij uw kussen met eendenveertjes, die wij combineren met hoogwaardige schuimdeeltjes.

Kenmerken

  • Lusso is een royaal sluimerkussen van 80×80 cm.
  • Voorzijde stof of leer, achterzijde altijd in stof.
  • Voor extra mooie accenten kan de siersteek worden uitgevoerd in een afwijkende kleur
  • Voor meer volume zijn de eendenveren gecombineerd met schuimvlokjes.
  • Het kussen dagelijks even opkloppen om het zachte uiterlijk te behouden.

Meer informatie over de Leolux Lusso kussens vindt u bij de Leolux Selectstore van de Donjon. Kom langs en laat u informeren door een van onze deskundige adviseurs. U ziet hier de Leolux Lusso kussen in stof.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie