Leolux stoel Caron

De familie is compleet

De comfortabele barkruk Caron is een ontwerp van Frans Schrofer en zet heel duidelijk de vormentaal voort van de modellen Caruzzo, Cantate en Callas.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering maar de Leolux Caron tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Leolux stoel Caron

De comfortabele barkruk Caron is een ontwerp van Frans Schrofer. Hij zet heel duidelijk de vormentaal voort van de modellen Caruzzo, Cantate en Callas.

Ook de afwerking van Caron is helemaal in lijn: als alternatief voor de stoere rits aan de achterzijde is er de ambachtelijk geregen siernaad ‘Artisan’. Voor de bekleding van de binnen- en de buitenzijde is er keuze uit alle stof- en leersoorten in de collectie. Zo is de familie compleet, met de hoge kruk Caron.

Kenmerken

  • Het stalen onderstel van de barkruk, met zijn comfortabele voetensteun, is leverbaar in alle Leolux epoxykleuren.
  • Een uniek product, met een zithoogte van 65 of 78 cm, dat een mooie plek verdient aan een hoge tafel, zoals de Leolux tafel Lys, of een huisbar.

Design: Frans Schrofer, 2018

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Leolux Caron tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Caron tafel samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie