LEOLUX STOELEN

Een Leolux stoel staat voor een sfeervol samenzijn

Zitten moet altijd comfortabel zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meubelen in uw zitkamer, maar ook aan tafel verdient u het comfort van een echte Leolux. Van een heerlijke eetkamerfauteuil tot een stijlvolle stoel met comfort om urenlang aangenaam te kunnen tafelen. U slaagt gegarandeerd in de smaakvolle stoelen van Leolux.

Bent u op zoek naar een Leolux eetkamerstoel? De moderne eetkamerstoelen staan garant voor uren zitcomfort. daarnaast zijn de stoelen zeer eenvoudig te combineren met de mooie eettafel collectie van Leolux. Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en laat u informeren over de mogelijkheden.

Comfortabel (na)tafelen met een Leolux stoel

De Leolux collectie stoelen bestaat uit opvallende en eigentijdse modellen die allemaal even comfortabel en stijlvol zijn. Ze zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens u diner, maar ook zonder problemen nog gemakkelijk uren kunt natafelen.
Met de zeer ruime keuze uit hoogwaardige leer- en stofsoorten, diverse onderstellen en de keuze uit wel of geen armleuning, zijn de Leolux stoelen helemaal aan te passen naar u eigen stijl en woonwensen.

Voor iedereen die prettig natafelen even belangrijk vindt als lekker eten, is er Tamarinde. Een ranke eetkamerfauteuil met uitnodigend uitstaande armen en een verstelbare rug die u na het dessert in een relaxte positie brengt. Bent u echter op zoek naar een echte eye-catcher? Dan is de Callas wellicht iets voor u. De voorzijde, de achterzijde en de poten van de Callas zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak.

De Leolux stoelen bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven stoelen van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen en zijn perfect te combineren met de eigentijdse eetkamertafels van Leolux.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste stoel(en) voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de stoelen van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Toont alle 10 resultaten

Leolux stoelen

Leolux design meubels

Leolux meubelen al 80 jaar ambacht en authenticiteit

Leolux staat voor eigenzinnige design meubelen die voor u op bestelling gemaakt worden! Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam, met veel passie door ervaren vakmensen vervaardigd, waarbij ambacht en hightech samenkomen. In de Leolux Selectstore op Ekkersrijt in Son en Breugel presenteren wij u graag de nieuwste Leolux collectie. De Leolux meubelcollectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. De Donjon heeft één van de grootste collecties van Leolux en mag zich hiermee officieel ‘Leolux Selectstore” noemen. Komt u bij ons de collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze Leolux specialisten met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Oer-Hollandse kwaliteit meubels

Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie. Innovatie en kalme groei, gestaag en met een duidelijk doel. Het team bestaat uit internationale topontwerpers en ervaren vakmensen. Zo worden ambacht en hightech op sublieme wijze met elkaar gecombineerd. Het resultaat is unieke Leolux meubel met de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Een meubel dat u jarenlang comfort biedt!

Design op maat

Leolux produceert niet op voorraad. Ze maken liever een meubel dat precies bij u past. Het aantal keuzes is vrijwel onbeperkt. U kiest eerst uw favoriete Leolux model, waarna u selectie maakt tussen de grote collectie stof- en leer voor de  bekledingen. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen wensen. Bij elkaar biedt Leolux meer dan een miljard opties. Elke denkbare variant is leverbaar met een minimale levertijd. In zes tot acht weken is het gepersonaliseerde meubel klaar voor aflevering.  Zoveel mogelijkheden maken kiezen soms lastig. Daarom zijn er onze - door Leolux opgeleide- adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Leolux Design District

Met het Leolux Design Centre op loopafstand is de gehele Leolux Collectie altijd binnen handbereik en tonen we u samen de grootste collectie Leolux meubelen van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is daarom ook meer dan de moeite waard en laat u adviseren door onze, door Leolux opgeleide, interieuradviseurs.​