LEOLUX STOELEN

Een Leolux stoel staat voor een sfeervol samenzijn

Zitten moet altijd comfortabel zijn. Dat geldt natuurlijk voor de meubelen in uw zitkamer, maar ook aan tafel verdient u het comfort van een echte Leolux. Van een heerlijke eetkamerfauteuil tot een stijlvolle stoel met comfort om urenlang aangenaam te kunnen tafelen. U slaagt gegarandeerd in de smaakvolle stoelen van Leolux.

Bent u op zoek naar een Leolux eetkamerstoel? De moderne eetkamerstoelen staan garant voor uren zitcomfort. daarnaast zijn de stoelen zeer eenvoudig te combineren met de mooie eettafel collectie van Leolux. Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en laat u informeren over de mogelijkheden.

Comfortabel (na)tafelen met een Leolux stoel

De Leolux collectie stoelen bestaat uit opvallende en eigentijdse modellen die allemaal even comfortabel en stijlvol zijn. Ze zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens u diner, maar ook zonder problemen nog gemakkelijk uren kunt natafelen.
Met de zeer ruime keuze uit hoogwaardige leer- en stofsoorten, diverse onderstellen en de keuze uit wel of geen armleuning, zijn de Leolux stoelen helemaal aan te passen naar u eigen stijl en woonwensen.

Voor iedereen die prettig natafelen even belangrijk vindt als lekker eten, is er Tamarinde. Een ranke eetkamerfauteuil met uitnodigend uitstaande armen en een verstelbare rug die u na het dessert in een relaxte positie brengt. Bent u echter op zoek naar een echte eye-catcher? Dan is de Callas wellicht iets voor u. De voorzijde, de achterzijde en de poten van de Callas zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak.

De Leolux stoelen bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven stoelen van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen en zijn perfect te combineren met de eigentijdse eetkamertafels van Leolux.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste stoel(en) voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de stoelen van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie