Leolux tafel Bondi

2.395

Soms lijkt het wel of alle tafels hetzelfde zijn. Rechtlijnig, een beetje saai…

Eetkamertafel Bondi van Leolux valt op door zijn natuurlijke, organische bladvorm.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering maar de Leolux Bondi tafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

2.395

Loading...

Beschrijving

Leolux tafel Bondi

Leolux zocht naar een nieuwe vorm, een tafel die kleur geeft aan het interieur. Daarin slaagt de Bondi eetkamertafel met vlag en wimpel.

De afwijkende organische bladvorm van de Bondi eetkamertafel is dan ook het eerste dat in het oog springt. De tafel biedt hiermee ruimte voor tenminste vijf gebruikers. Het drie-potige stalen frame zorgt daarnaast stabiliteit, terwijl het bovenblad de Bondi zijn karakter geeft. Het blad is te verkrijgen is de uitvoeringen eiken, noten of het gebruiksvriendelijke Fenix. Zo zorgt Leolux, dat er iets te kiezen is.

Kenmerken

  • Het tafelblad van Bondi is er in twee afmetingen (230×120 en 200x120cm) en is leverbaar in gebeitst eiken of noten.
  • Ook leverbaar: het innovatieve Fenix, een nanotech-materiaal waardoor het blad zacht en warm aanvoelt en gemakkelijk is te onderhouden.
  • Het stalen frame krijgt een zwarte poedercoating (E2200), of een andere Epoxykleur uit de Leolux collectie.

Design: A Design Studio, 2019

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering maar de Leolux Bondi eetkamertafel is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Bondi eetkamertafel samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie