LEOLUX TAFELS

Een Leolux tafel voor elk moment

Bij een tafel stelt u zich een centrale ontmoetingsplek voor. Een plaats voor een mooie maaltijd met vrienden, een fijn gesprek met elkaar of ‘quality time’ met een goed boek of tijdschrift. En daar heeft u helemaal gelijk in. Welk type tafel u ook zoekt, bij Leolux kunt u altijd terecht.

Zoekt u een tafel van massief hout of toch liever keramiek of een gelakte afwerking in kleur? Bezoek de Leolux Selectstore bij De Donjon en ontdek de mogelijkheden.

Een blikvanger of een praktische Leolux tafel?

De Yama tafel is een echte blikvanger, in verscheidene lengtematen. Met rechte lijnen en subtiele profielen in zwart aluminium, die de zijkanten een gestroomlijnde aanblik geven. De tafel verlengt u daarnaast ook nog eens in een handomdraai met 70 cm.
Of kiest u voor de praktische Columna van Leolux? Rond of ovaal, zodat ze plaats biedt aan een maximaal aantal gasten, zonder lastige tafelpoten. Elegant ook, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken, Ceramic, Ceramic Gloss of lak.

Andere Leolux tafels

Bent u eerder op zoek naar een andere Leolux tafel zoals een stijlvolle salontafel of handige bijzettafel? Dan bent u ook bij De Donjon aan het juiste adres! Schuif aan of schuif bij, u bent van harte welkom.

De Leolux tafels bij de Donjon

Een bezoek aan de Donjon Leolux Selectstore is meer dan de moeite waard. Kom de prachtig vormgegeven tafels van Leolux bewonderen. Deze designobjecten passen binnen vele verschillende woonstijlen en zijn perfect te combineren met de eigentijdse eetkamerstoelen van Leolux.

Onze -door Leolux opgeleide- interieuradviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de juiste tafel voor uw interieur. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Ontdek de tafels van Leolux bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie