/
Leolux fauteuil Bora Bora

Leolux fauteuil Bora Bora

2.125

De enige echte Bora

De Bora Bora fauteuil waren destijds echt een absolute revolutie. De Bora Bora fauteuil is de ongewijzigde klassieker, met een ultra hoog zitcomfort.

Leolux stoffeert alleen op bestelling. Daardoor bent u volledig vrij in de keuze van bekledingsmaterialen. De prijs van meubelen is echter niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel van het gekozen bekledingsmateriaal. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Leolux Bora Bora fauteuil is tevens in diverse andereuitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

2.125

Loading...

Beschrijving

Leolux fauteuil Bora Bora

De in de jaren 80 ontworpen Bora Bora fauteuil van Leolux waren destijds een absolute revolutie. Ontwerper Axel Venthoven wist een uniek model te ontwerpen met een design dat zo licht was en subtiel, dat was ongekend.  De Leolux Bora Bora fauteuil is een ongewijzigde klassieker, met een ultra hoog comfort. Zo vormen de zachte kussen van de armen en de ruggen naar uw lichaam.

Kenmerken

  • Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank.
  • Met bijpassende poef.
  • Extra comfortopties: zithoogte +3 of -3 cm, zitdiepte -3 cm.

Design: Axel Enthoven, 1983

Leolux stoffeert alleen op bestelling. Daardoor bent u volledig vrij in de keuze van bekledingsmaterialen. De prijs van meubelen is echter niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel van het gekozen bekledingsmateriaal. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Leolux Bora Bora fauteuil is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Bora Bora fauteuil samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie