Leolux fauteuil Bora Balanza

Meesterlijk in balans.

De Bora Balanza fauteuil van ontwerper Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan u goed design herkent. Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering.

Leolux stoffeert alleen op bestelling. Daardoor bent u volledig vrij in de keuze van bekledingsmaterialen. De prijs van meubelen is echter niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel van het gekozen bekledingsmateriaal. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Leolux Bora Balanza fauteuil is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Loading...

Beschrijving

Leolux fauteuil Bora Balanza

Een designer weegt zijn ingevingen, zoekt naar evenwicht; het is zijn vak om de wensen en verlangens van de consument weer te geven in een uitgebalanceerde vorm.

De Bora Balanza fauteuil van ontwerper Axel Enthoven biedt het evenwicht waaraan u goed design herkent. Met een rank frame, elegante aluminium voetjes en een actuele maatvoering – van fauteuil tot 3,5-zitter. Met royale zachte armkussens waarop uw arm of uw hoofd lekker steunt, een hoogwaardige zit en een mee-verende rug voor een ongekend hoog comfort. Helemaal perfect.

De kenner herkent meteen dat de inspiratie voor Balanza fauteuil is ontleend aan de succesvolle Bora reeks uit de jaren tachtig. Het uitgangspunt van comfort en verborgen schoonheid werd door Enthoven echter helemaal opnieuw benaderd, passend bij deze tijd. Zo ontstond een serie die weliswaar herinnert aan de “classic” van Leolux, maar die ook zonder die verwijzing de verwachtingen volledig waar maakt. Comfortabel en mooi, volledig in balans.

Kenmerken

  • Leverbaar als fauteuil (88 cm), 2-zits (158 cm), 2,5-zits (183 cm), 3-zits (208 cm), 3,5-zits (233 cm) en poef.
  • De banken en fauteuils zijn leverbaar met lage of hoge rug.
  • Aan de achterzijde is de rug voorzien van de siersteek “point”. De hoge rug krijgt extra diepte door een sierlijke naad aan de voorzijde.
  • De aluminium pootjes zijn ook leverbaar in lak.
  • Alle banken zijn voorzien van een zit- en rugkussen met elk één middennaad.
  • Comfortopties: zithoogte +2cm en -2cm, zitdiepte -2cm.
  • Naast de standaard kussens is er een extra stevige variant leverbaar: “Firm”.

Design: Axel Enthoven, 2016

Leolux stoffeert alleen op bestelling. Daardoor bent u volledig vrij in de keuze van bekledingsmaterialen. De prijs van meubelen is echter niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel van het gekozen bekledingsmateriaal. Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Leolux Bora Balanza fauteuil is tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden. U ziet hier de Bora Balanza fauteuil in het stof weergegeven.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Bora Balanza fauteuil samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Axel Enthoven