Loading...

Spectrum Paperback kast

Ontdek de tijdloze elegantie van de Spectrum Paperback boekenkast, een 10-jarige bestseller van Studio Parade! Dit wandsysteem is een eerbetoon aan boeken met speelse legplanken en biedt diverse maat- en kleuropties. Ervaar het bij de Donjon!
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Paperback kast (uitgevoerd in de maat 60x60cm. in het wit). De Paperback kast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

518

Loading...

Beschrijving

Spectrum Paperback kast

Verken de tijdloze schoonheid van de Spectrum Paperback boekenkast, een onbetwiste bestseller gedurende 10 jaar in de Spectrum collectie! Dit wandsysteem, ontworpen door Studio Parade, is een liefdevolle ode aan boeken en biedt een unieke manier om uw collectie te presenteren.

De Paperback is een speels en puur wandsysteem dat door zijn minimalistische ontwerp opvalt in elke ruimte. De dunne legplanken creëren een intrigerend lijnenspel en transformeren de kast bij het toevoegen van boeken en kleine voorwerpen tot een kleurrijk palet en een persoonlijke uitstraling.

Dit modulaire wandsysteem heeft diverse mogelijkheden in toepassing en maatvoering. Of het nu als enkel exemplaar, samengevoegd met andere kasten of zelfs wandvullend wordt geplaatst, de Paperback biedt een eerbetoon aan het boek en past zich aan elke ruimte aan.

De Paperback boekenkast is verkrijgbaar in twee tijdloze kleuren: helder wit (RAL 9010) en stijlvol antraciet (RAL 7024). Kies uit verschillende breedtematen: 30 cm, 60 cm en 120 cm, terwijl de hoogte altijd 60 cm bedraagt.

Eenvoudig te monteren, wordt de achterwand met vier schroeven aan de muur bevestigd, waarna de 13 legplanken eenvoudig in elkaar worden geschoven. Drie van deze legplanken zijn voorzien van een ‘tab’, geschikt voor grotere boeken of tijdschriften. Gemaakt van volkern, hebben deze leggers een dikte van 4 mm, zijn ze stoot-, slijt- en krasvast, en bieden een duurzame en stevige basis voor uw collectie.

Ontdek de charme van de Spectrum Paperback boekenkast bij de Donjon en geef uw boekencollectie een stijlvol en persoonlijk podium!

Kenmerken

 • De Paperback boekenkast is er in 3 afmetingen:
  • Maat 1: 30 x 60 cm.
  • Maat 2: 60 x 60 cm.
  • Maat 3: 120 x 60 cm.
 • Voor kleur van de Paperback heeft u keuze uit:
  • Wit (RAL 9010)
  • Antraciet (RAL 7024)
 • Paperback bestaat uit 13 planken, volkern plaat, donkere kern, bekleed met wit of antraciet HPL.
  • 10x Paperback legger – 12 cm diepte
  • 3x Paperback legger met tab – 20 cm diepte
 • Designer: Studio Parade

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 

 
Hier vindt u een prijsindicatie voor de Paperback kast (uitgevoerd in de maat 60x60cm. in het wit). De Paperback kast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

60 cm.

Diepte

20 cm.

Hoogte

60 cm.

Designer

Studio Parade