fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Bij u thuis staat Rolf Benz het mooist!

En natuurlijk in de Rolf Benz Experience Center bij de Donjon. Nergens kunt u het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten van Rolf Benz intensiever beleven. Ontdek in het Experience Center de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt. Rolf Benz combineert uitmuntende kwaliteit met perfect zitcomfort! Het Duitse merk staat bekend om haar tijdloze en moderne design. De op maat gemaakte meubels staan voor ontspanning en bewegen met uw houding mee.

De uitgebreide collectie van Rolf Benz

Rolf Benz vervaardigt al banken sinds 1964. Inmiddels heeft Rolf Benz vele andere productcategorieën toegevoegd aan haar collectie. Variërend van designer-eettafels tot bedden die bijna te mooi zijn om je ogen voor te sluiten. De collectie bestaat uit meubels die men overal ter wereld kan komen op plekken waar tijdloze elegantie en uitstekende kwaliteit worden gewaardeerd.

Uw Rolf Benz bank: uiterste precisie, fase na fase

De banken van Rolf Benz behoren tot de meeste hoogwaardige ter wereld. Elke bank van Rolf Benz wordt apart voor u gemaakt. Hierbij is het aantal keuze bijna onbeperkt. U kiest uw favoriete model, waarna u de keuze heeft uit meer dan 100 leersoorten en meer dan 200 stoffen voor de bekleding. Daarna stemt u de opstelling, de afmetingen, het comfort en de zithoogte helemaal af op u eigen woonwensen. Na uw individuele configuratie worden de losse elementen voor u vervaardigd. Voordat het exemplaar gereed is, heeft het ontelbare fasen doorlopen.

Rolf Benz Expercience Center bij de Donjon

De ervaren -en door Rolf Benz gecertificeerde- inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie van Rolf Benz. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte en uw zitvoorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en de Rolf Benz Experience Center!

Rolf benz & de Donjon

Een kasteel bouw je niet met stenen maar met relaties. Niet voor niets noemden we indertijd bij de verhuizing van ons familiebedrijf Prijt, naar Ekkersrijt ons gebouw de Donjon, de woontoren van een kasteel. Hier creëerden we op het knooppunt van de belangrijkste Brabantse wegen een ontmoetingsplaats tussen onze oude en nieuwe leveranciers en klanten, tot nieuwe inspiratie voor de inrichting. De Donjon als inspiratieplek, adviescentrum en vind-plek voor iets bijzonders.

In de meer dan 100 jaar van ons bestaan bouwden we aan duurzame relaties met onze leveranciers. Een van die fabrikanten waar we al generaties lang zaken mee doen is Rolf Benz. Inmiddels uitgegroeid tot een unieke geïntensiveerde samenwerking waarbij een deel van de Donjon omgebouwd is tot één van de drie Rolf Benz Experience Centers in Nederland waar onze geschoolde adviseurs u de gehele actuele Rolf Benz collectie kunnen tonen.

ROLF BENZ
&
DE DONJON

Rolf benz Experience center eindhoven

Rolf benz Experience center eindhoven

Bij u thuis staat Rolf Benz het mooist. En natuurlijk in de Rolf Benz Experience Centers in Nederland. Nergens kunt u het karakter, het merk en de ongelooflijke verscheidenheid in producten van Rolf Benz intensiever beleven. Ontdek in de grootste Rolf Benz- showrooms van Nederland de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt.


De ervaren en door Rolf Benz gecertificeerde inrichtingsexperts presenteren u de Rolf Benz producten, laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel de perfecte bank op basis van de beschikbare ruimte en uw zitvoorkeuren.

ROLF BENZ

een meubel op maat


Zoekt u een bank of fauteuil die helemaal aansluit bij uw smaak en woonstijl? Dan bent u bij Rolf Benz aan het goede adres. De veelzijdige collectie van banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamertafels, eetkamerfauteuils, salontafels en karpetten richten zich geheel op u als klant.
Zo zijn diverse bankenprogramma’s qua afmetingen, zitdiepte en -hardheid en breedte volledig zijn af te stemmen uw lichaamsafmetingen en persoonlijke wensen.

Rolf Benz geeft u daarnaast de keuze uit 200 stoffen en 100 leersoorten, diverse armleuningen en verschillende aanbouwelementen. Dit zorgt ervoor dat kiezen een feest wordt en uw meubel uniek. Vindt u een keuze maken toch wat lastig? Dan zijn er altijd de – door Rolf Benz opgeleide- adviseurs die u graag helpen.

ROLF BENZ
een meubel
op maat

Rolf Benz: design meubels met passie

Op een bank van rolf Benz kan men sinds 1964 dromen, dommelen, relaxen, de voeten eens omhoog leggen, zich comfortabel uitrekken, tot zichzelf komen, ontspannen, het zich gemakkelijk maken, chillen, nadenken, knuffelen, pauze houden, gedachten de vrije loop laten, gewoon eventjes gaan liggen… Het is nou eenmaal zo dat de mens alleen op een bank alle stress loslaat, alleen daar kan hij het dagelijks leven vergeten, bijkomen en letterlijk onthaasten.

De banken, stoel en fauteuils van Rolf Benz getuigen van goede smaak. De handgemaakte meubels van Rolf Benz voldoen aan de hoogste esthetische eisen. Schoonheid, eenvoud en elegantie zijn kenmerkend voor het tijdloze design. Ontdek in het Rolf Benz Experience Center de gehele actuele collectie en vind altijd exact datgene wat u zoekt.

Rolf Benz Experience Center Eindhoven

Naast de Donjon op Ekkersrijt 4005 in Son en Breugel is de Rolf Benz Experience Center Eindhoven geopend! Bij het Experience Center staat de meest complete Rolf Benz collectie van Zuid Nederland. Een bezoek aan de Donjon Experience Center van Rolf Benz is dan zeer zeker de moeite waard! Laat u hier adviseren door de, door Rolf Benz opgeleide, interieurspecialisten!

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen.

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.